2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برا ما خانواده اون بشدتتت موافق ولی برا من بشدت مخالف اما خب میدونمم هردو همو دوس داریم برا هم هرکار ...

آخه اگه خیر باشه همه چیز خودش درست میشه، نیاز نیست که تو کاری بکنی، خدا هم مخالف نیست که تو به کسی که خوشبخت میشی ازدواج کنی، ولی یادت باشه، اینکه خیری توی این ازدواج هست یا نیست رو خدا با اتفاقاتی که میافته بهت نشون میده، مثل مخالفت خانواده و اتفاقات دیگه، میدونم هیچکدوم از این حرفایی که میزنم حتی ذره ای نمیشنوی و روشون فکر نمیکنی، ولی از سر وظیفه و خیر خواهی میگم، اگه قسمت هم نباشین، اینجا اذیت بشی خیلی بهتر از اینه که توی زندگی عذاب بکشی

چیزی که هیچ جوره نمیشه رو اصلا سرش اصرار نکن، الان چکار کنی؟ از خدا بخواه راه درست رو بهت نشون بده، بگو اگه قسمت همدیگه هستیم زودتر اوکیش کن، اگه هم دیدی درست نشد بدون که قسمت هم نیستین و از خدا بخواه بهت صبر بده تا حقیقت رو بپذیری و تحمل کنی، بهترین راهنما خداست

آقا هستم👨💼 کارآموز کانون وکلای دادگستری⚖️ آقایونی که تو این سایتن، اگه صحبت یا دردو دلی دارید بیایین پیش خودم، با درخواست های دوستی بیخود، مزاحم دیگران نشویم🙏

آره هیحانات ک بزنه بالا مغز درست کار نمیکنه طرف فرار میکنه با عشقش

هیجاناتش ک فروکش کرد میفهمه چ غلطی کرده ولی آب رفته ب جوی برنمیگردد

هر کاری یه راهی داره این رسم زندگی انسانهاست ک از عقل و شعورشون استفاده کنند

زمونه ی بدی شده!حتی با افزودنی های غیرمـجاز هماعتباری بــه ماندگاری بعضی دوستی ها نیسـت …🤷‍♀️

واقعا مرسی از کمکتون حرفتون خیلی قشنگ بود

زنده باشید

آقا هستم👨💼 کارآموز کانون وکلای دادگستری⚖️ آقایونی که تو این سایتن، اگه صحبت یا دردو دلی دارید بیایین پیش خودم، با درخواست های دوستی بیخود، مزاحم دیگران نشویم🙏