2789
عنوان

این کار مادرشوهرم دخالت بوده با لطف به نظرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 446 بازدید | 30 پست
چون ما از قبل میخواستیم برای خودمون هارد بگیریم ولی الان اولویتمون نبود ، مادر شوهرم پول عیدیمون رو ...

والا شرایط جوریه ادم باید عصبانی بشه ولی از اون طرف نمیتونه بیخیاال لطفش شد😂😂درسته نباید عیدی شمارو بدون اطلاع خرج میکرد عیدی خودت بود حیف و میلشم میکردی به خودت مربوط بود

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ما خواستیم حرفشو بزنیمپدرشوهرم اینو گفتول کناز برنانه تون نگید

شوهر من که چون میدونه دوست ندارمم هیچی نمیگفت ، هیچی هیچی

اینم بعدش خیلی پشیمون شد چون ذوق داشت و فکر میکرد الان مادرشوهرم میگه چه عروس خوش سلیقه و خوش ذوقی چقدر خوبه ثبت خاطره میکنید و.. ولی واقعاً جا خوردیم دیدبم از پیش خود سفارش دادن و بعد گفتن

مادربزرگ مگه عیدی رو مگه به شما ندادن، چرا دست مامان همسرت بوده؟

به خاطر احترام به پسر و دخترشون برای اونا واریز کردن که اونا به بچه هاشون بدن ؛ عمه ها و عموی همسرم همه پول رو به بچه هاشون دادن فقط مادرشوهر پدر شوهر من برای این پول تصمیم گرفتن

مادرشوهرتون خیلی لطف بزرگی کردن

منتهی کمک مالی خانواده ها یه روز تبدیل به منت میشه وآخرش زندگیتون خراب میشه بنظرم حدالمگان سعی کنید از خانواده هاتون از نظر مالی کم توقع باشین و کمک مالی قبول نکنید

اشکال ندارد عزیزم خوش باشین با هم

آن شا الله تا آخر عمر با هم دیگه زندگی خوبی داشته باشید سخت نگیر دنیا دروزه کاش منم میتونستم برگردم به گذشته به کنار بودن آشنایانم و عزیزانم قدر همو بدونید تا پیشم هستین

((فقط بانوان)) اگه دوست داشتی برای خونه دار شدنم صلوات بفرست الهی که خدا ازت راضی باشه. . مواظب گفتارت باش گاهی یک حرف تمام آنچه که انجام داده ای را بر باد خواهد داد

به خاطر احترام به پسر و دخترشون برای اونا واریز کردن که اونا به بچه هاشون بدن ؛ عمه ها و عموی همسرم ...

با روی خوش بگو هارد رو منصرف شده بودیم لازم نداریم تا یادبگیره براتون تصمیم نگیره وگرنه این رفتارش رو ادامه میده

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

ببین کار قشنگی نکرده ولی از اونورم پول گذاشته روش هارد براتون خریده .به نظرم شما مداخله نکن اگر در مجموع خانواده همسرت بی حاشیه ان .همسرت میتونه بگه مامان دستت درد نکنه زحمت کشیدی ما هارد لازم داشتیم ولی کاش از قبل باهامون هماهنگ میکردید میذاشتید ما خودمون در مورد این پول تصمیم بگیریم

در کل بهت پیشنهاد میکنم خیلی وقتا نبینی و نشنوی و بگذری .ارزششو نداره .اگر خیلی مداخله دارن اونوقت ی فکر اساسی کن