2821
2789
عنوان

تنهایی

| مشاهده متن کامل بحث + 273 بازدید | 40 پست
۹۹ در صد لاشی شدن خیلی اوضاع جامعه خراب شده از شانس بده ما همیشه زرنگا به ما میوفته

دیگه ماهم ک لاشی نبودیم خواستیم خوب باشیم دختر خوبی نیومد هیچوقت . واقعا دنیای عجیبیه

ب قول مرتضی پاشایی هرچی راه میری تو شبها باز ته جاده. سیاهه...

درسته با کتاب خوندن فیلم دیدن و...میتونی وقت بگذرونی اما تنهایی بیش از حد تورو دچار افسردگی میکنه و...

بعدشم حتما لازم نیست با کسی صمیمی بشی که بخوای بعدا ازش دلخور بشی و حالت بدتر بشه

فقط روابط ساده دوستی داشته باش چه با دختر چه با پسر در این حد که بهت آسیبی نرسه

سعید🦋اره مثل همون که واسش جون میدادی!

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دیگه ماهم ک لاشی نبودیم خواستیم خوب باشیم دختر خوبی نیومد هیچوقت . واقعا دنیای عجیبیه

من دختر خوبی هستم ولی آدمایی میان سمتم به قصد ارضای جنسی خودشونه تو خانم منی تو زن منی میگن هیچ وقت با آدمای خوبی روبرو نشدم

درسته با کتاب خوندن فیلم دیدن و...میتونی وقت بگذرونی اما تنهایی بیش از حد تورو دچار افسردگی میکنه و. ...

روابط دوستی ساده پسرا ازش سوع استفاده میکنن بین دخترا ام به مرور کمرنگ میشع

شما چرا تنهایی؟

من بچه اخر خانواده م تو روستا هیچ فامیلی اینجا نداریم مکان تفریحی و مغازه و هیچی نداره دوستام غیر ینفر بقیه همه رفتن شهرای بزرگ برای کار شاید یهفته کسی هم سن خودمم نبینم

آها موفق باشی چرا هیچ کاری نداری ؟

دانشجوام ولی اونم پیام نور ک حتی اون جا هم کلاساش غیر حضوری بود و کسیو نمیدیدم😂