2821
2789

والله بهتر نشد

💪🏻لطفا با من درددل نکنید من خودم به زور شیره سرپام😉😉😉🥺😂🦶🏻🦶🏻🦶🏻🥴🫠از خواب چو برخیزم ،اول تو به یاد آیی🐓سبز میپوشی، کویر لوت جنگل میشود،عاقبت جغرافیا را هم تو عاشق میکنی❤️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من ریده شد به پوستم برگشتم به سالها قبل شامپو بچه فقط

با شامپو بچه میسوری و ضد آفتاب میزنی!؟

🎓 دانشجوی حسابداری . 🧵 خیاط و گلدوز. 🎀 طراحی کیفهای روبانی و بافت عروسکهای دستساز. «دنیایی از رنگ و نظم»✨ «Handmade with Love 💖»🌙 درخواست دوستی قبول نمیکنم 😊

روتین پوستی اصولی و محصولات خوب میتونن کمک کننده باشن

ژل یا فوم شستشو

میسلار واتر

اگر صورتت چرب نیست و جوشدار نیست تونر هم باشه تو روتین پوستیت

مرطوب کننده و ابرسان

ضدافتاب که مهم ترینشه

دیگه چیز اضافه به صورت نزنید که بدتر میکنه مگه با تجویز متخصص پوست

طبق تجربم بود

امیدوارم برنده بشی توی اون جنگی که به هیشکی درباره اش نمیگی(:🌻

بله بهتر شد

ولی باید درست انتخاب کنی

مرتبط با نیاز پوستت باشه

لازم نیست کلی محصول هم بخری

ژل شستشو صورت

آبرسان

مرطوب کننده

ضدآفتاب

کردم دور چشم

سرم نیاسینامید هم اگه جوش داری و منافذ باز یا پوستت زیادی چربی ترشح میکنه

و اگر من زنده نماندم و به خانه پشت ابرها رفتم، تو به جای من زندگی کن و به جای من بنویس که روزهای خوب را دیدی که روزهای بی درد را زیستی، برای من گریه نکن که من برای خود فراوان گریسته ام چایت را بنوش و به یاد من کیک نارنج بپز و بدان که مرگ مرا از رنجی بزرگ رهاند

با شامپو بچه میسوری و ضد آفتاب میزنی!؟

منطقش رو میفهمم چون ملایم تره، ولی برای استفاده دائمی مناسب نیستاو به مرور پوست صورت رو خشک و حساس میکنه. همون ژل شستشوی ساده صورت خیلی بهتره🙂

🕊️ویترین دل من⬅️ساراهستم،ی خانوم گوگولی وادایی👠مهربوون و رکم،اگ بی دلیل کسی،سر به سرم بزاره قوقولی🐓میشم🫥ازجنس ققنوسم،بارها ازخاکسترم متولدشده ام 🔥خدایاهرکجا اسمتو نوشتم امید جوا🍀ه زد💫شاکرخدام بخاطروجودهمسر و خواهرم 🫂معتقد ب مذهب انسانیت(یک ساعت عدالت بهتر از یکسال عبادت فیک)✅ ازمجردی نترس⚠️ از انتخاب غلط بترس ازدواج پیدا کردن ی همسفر خوبه ن فقط ی هم خونه 🏠کپی پروفایل 🚫

یعنی شامپو بچه دوستتو خوب کرد؟

آره گفتم به ی کاربر دیگه حتی فرانسویاهم رو پوستم جواب ندادن

جوش ریز میزدم

یه دکتر خیلی خوب و سرشناس بهم گفت پوستت از اوناست که هرچی کمتر بهش برسی بهتر میشه

یا شامپو بچه بزن یا دو روز درمیون صابون معمولی

آره گفتم به ی کاربر دیگه حتی فرانسویاهم رو پوستم جواب ندادن جوش ریز میزدم یه دکتر خیلی خوب و سرشناس ...

هرمز شامپو بچه میزنی چه مارکی ؟

🎓 دانشجوی حسابداری . 🧵 خیاط و گلدوز. 🎀 طراحی کیفهای روبانی و بافت عروسکهای دستساز. «دنیایی از رنگ و نظم»✨ «Handmade with Love 💖»🌙 درخواست دوستی قبول نمیکنم 😊