2789

همسر من یه قوم دیگست جهیزیه همش با پسره دخترا در حد چن تا ظرف و ظروف میبرن

در مقابل واسه طلااهای مناسبتی و کادو و اینا هم ضعیف عمل میکنن مثلا یلدایی و عیدی و کادو پاگشا و اینا ندارن

من اولش بخاطر اینکه تو طلا و کادو رسمشون فرق داشت گفتم پس منم تو جهیزیه کم میزارم و یه سری از چیزایی ک به عهدم بود و بیان نکردم گفتم رسم نداریم (مثلا اجاق گاز جاروبرقی اتو)

اینم بگم تمام مخارج با همسرمه

الان دارم میبینم واسه خرید وسایل چقد تحت فشاره همرو با قسط و وام و اینا داره میخره

بعد وسایل باید کابینت و کمد دیواری و شیرآلات و موکت و ... هم بزنه برای خونه

عروسی هم به کنار

یکم پشیمون شدم خواستم بگم جاروبرقی و اتو رو خودم میگیرم حالا میگم ضایست اول گفتم رسم نداریم الان بگم میخرم

ضایع نیست بگو و بخر خونه همسایه نمیبری که خونه خودته

همه خرج با اون بنده خداست ؟

خوب این همه خرج میشه قسط و مشکل تو زندگی خودت چرا وقتی دارید شرایط رو کمک نکنی برای خودته ها 😐😐

با همه اوکیم و ریپلای هارو میخونم در صورتی که دور از ادب باشی یا پافشاری برای مطلب غیر علمی داشته باشی جواب نمیدم 👋👋

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

کمک کن بابا

گناه داره .سخت هم نگیرید

فقط چیزای ضروری

ولی خوب بودن خیلی راحت تر از خوب نبودنه💪🏻لطفا با من درددل نکنید من خودم به زور شیره سرپام😉😉😉سبز میپوشی، کویر لوت جنگل میشود،عاقبت جغرافیا را هم تو عاشق میکنی❤️

اگ توان مالی پدرت داره یکم کمک کنید مگ چی میشه .سر بت فلک کشیده همه چیز خیلی سخته .

🕊️ویترین دل من⬅️ساراهستم،ی خانوم گوگولی وادایی👠مهربوون و رکم،اگ بی دلیل کسی،سر به سرم بزاره قوقولی🐓میشم🫥ازجنس ققنوسم،بارها ازخاکسترم متولدشده ام 🔥خدایاهرکجا اسمتو نوشتم امید جوا🍀ه زد💫شاکرخدام بخاطروجودهمسر و خواهرم 🫂معتقد ب مذهب انسانیت(یک ساعت عدالت بهتر از یکسال عبادت فیک)✅ ازمجردی نترس⚠️ از انتخاب غلط بترس ازدواج پیدا کردن ی همسفر خوبه ن فقط ی هم خونه 🏠کپی پروفایل 🚫

دلت نسوزه

از اونور روی مراسم و خریدای دیگه دارن کم میذارن برات

همیشه هم یادت باشه، برای این موارد دلسوزی، ک.و.ن سوزی میاره

🖤🖤🖤🖤 و تو جبران نمی‌شوی، حتی به گریه‌های عمیق 🖤🖤🖤🖤                     من جوابایی که به کامنتام داده میشه یا لایک میکنم یا جواب میدم. اگه حتی لایکت نکردم یعنی ارزش هیچ واکنشی رو نداشتی.