2821
2789
عنوان

کجا قایم می کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1475 بازدید | 128 پست
منظورت اینه یخچال در مخفی اینا داشته باشه؟

نه ما دور یخچالمون یه قاب کابینتی هست اسمش رو نمیدونم

آنه ! تكرار غريبانه ي روزهايت چگونه گذشت وقتي روشني چشمهايت در پشت پرده هاي مه آلود اندوه پنهان بود./ اینکه گناه هایی که ما انجام میدیم با گناه های بقیه فرق داره دلیل نمیشه که ما خوب باشیم و اونا بد!

میتونی توی کانال کولر هم مخفی کنی

بالای یخچال هم ایده خوبیه که دادن

یاسمن چرخابی چه سر و سری با جواد پناهی داشت که همیشه به حرفش گوش میداد! رویداد یاسی در کانال vocab_learning1

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

هم مُشک داریم که از ناف آهوعه هم مَشک که شبیه کیسه س

آره مزاح کردم😄

آقا هستم👨💼 کارآموز کانون وکلای دادگستری⚖️ آقایونی که تو این سایتن، اگه صحبت یا دردو دلی دارید بیایین پیش خودم، با درخواست های دوستی بیخود، مزاحم دیگران نشویم🙏

خونه های جدید در مخفی دارن؟

نمیدونم والا

آقا هستم👨💼 کارآموز کانون وکلای دادگستری⚖️ آقایونی که تو این سایتن، اگه صحبت یا دردو دلی دارید بیایین پیش خودم، با درخواست های دوستی بیخود، مزاحم دیگران نشویم🙏

بالاش؟

بالاش که سقف خود یخچاله

دورش

آنه ! تكرار غريبانه ي روزهايت چگونه گذشت وقتي روشني چشمهايت در پشت پرده هاي مه آلود اندوه پنهان بود./ اینکه گناه هایی که ما انجام میدیم با گناه های بقیه فرق داره دلیل نمیشه که ما خوب باشیم و اونا بد!

بستگی به شانس داره

نه واقعیتش فقط بستگی به هوش و زرنگیه خودت داره که چیزیو که میخوای قایم کنی کجا بزاری که حتی شانسی هم پیدا نشه

من از آدمای بد نمیترسم ، از آدمایی میترسم که ادای خوب بودن رو درمیارن....

فیلم جنایی خیلی می بینی جیگر ؟

ن ولی بهتر از اینا نداریم بقیه جا ها امکان لو رفتنشون بالاست

غمگینم مثل مردی که با هزار بدبختی زن گرفته اما سر به زنگا میفهمه که زنش مردح!!!

بالای یخچال هم ایده خوبیه که دادن

اگر چیزی هست که میخوای خانواده نفهمن خوب نیست اما اگر خانواده درجریانن اوکیه

غمگینم مثل مردی که با هزار بدبختی زن گرفته اما سر به زنگا میفهمه که زنش مردح!!!

بالاش که سقف خود یخچاله دورش

آها دورشو بگردم . میدونی یه مشکل اینه مثلاً کسی بخواد تمیز کاری کنه شاید اتفاقی پیداش کنه

یاسمن چرخابی چه سر و سری با جواد پناهی داشت که همیشه به حرفش گوش میداد! رویداد یاسی در کانال vocab_learning1