2821
2789
عنوان

خانوادم

68 بازدید | 5 پست

از زمانی که عقد کردم هر چی میشه رو به مامانم میگم چون فکر میکنم اون میدونه چی بهتره و راه حل میزاره جلوم برای دعوا هامون خیلی دعوا میکنیم با نامزدم دیشبم یک بحث کوچیک کردیم بهش گفتم مامانم گفت زنگ بزن بهش بگو ناراحتی و فلان زنگ زدم اون بد حرف زد منم بدتر بعدش دلمو واقعا شکست که تو اصلا زنانگی نداری بلد نیستی ناز کنی مقصر تویی تو خودخواهی اگر هر کار تو میخوای رو انجام بده که خوشحالی وقتی میگه نمیشه این ادا ها رو در میاری و باید نباید میکنی همیشه میگه تو مقصری تو کوتاه بیا تو فلان کن یک دعوای بدی کردیم که بیشتر شوهرم مقصر بود چون رفت به خانوادش گفت این به شما توهین میکنه های میگه مادرت فلان خواهرت فلان من اینو نمیخوام طلاقش میدم و فلان باز آمدیم خونمون مامانم گفت تو مقصری شروع کردی حرف میزدی و فلان آشتی کردیم اصلا از همه دیگه خسته شدم هم شوهرم آبرومو برده پیش همه هم خودش خستم کرده هم همه باهام یک جوری رفتار میکنن همش هم شوهرم میگه درست میشه اصلا هیچ کس درکم نمیکنه از یک طرف شوهرم میگه هر چی میخوای خودم میخرم پول نمیدم زیاد بهت از یک طرف مامانم میگه بگیر ازش لباس های خونه ی خودت رو بخر

زیاد متنه خلاصه کنید

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سعی میکنم نگم باز کسی رو ندارم باهاش حرف بزنم به اون میگم

خب همین مامانت که حق گردنتم داره شاید ناخواسته بد راهنماییت کنه دعواها بالا بگیره

مثلاً تو خودت اوکی تر باشی تو خرج و مخارج بهت همش بگه پول بگیر خرج کن و...ذهنت رو درگیر کنه اختلاف بالا بگیره

البته من مثال زدم فقط چون زنهای اینجا همش میگن خرج و عرج و فلان و