2821
2789
عنوان

چشم درد

45 بازدید | 4 پست

سلام بچه ها من چشمام استیگماته و یه چشمم انحراف چشمم خفیف داره یه مشکلی دارم حدود سه ماهه موقع درس خوندن خیلی چشم درد میگیرم بعدم دردش میزنه به شقیقه هام

دکترم رفتم گفت شماره جدید میدم عوض کردم بازم همون حالتارو دارم شماره چشمم یکی ۳.۵ اونیکی ۳.۷۵

یه حالتیه انگار چشمم که انحراف داره از بغل عینک میبینه

کنکوریم هستم

عزیزم بخاطر این نیست که بخاطر شرایط مجازی، چشمتون به موبایله و اذیت میشین فارغ از مشکلی که دارین.

چون دخترم هم خیلی چشماش درد میگیره... میگن عینک آنتی رفلکس یا بلوکات، بلوکنترل اینا خوبن... داریم تحقیق میکنیم تا هرکدوم بهتره بگیره. شماهم پرس و جو کنید.

دوست دخترم گرفته خیلی راحته الان.

تاپیک نور، اینجاست💎💎       نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨                                                                            زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا
عزیزم بخاطر این نیست که بخاطر شرایط مجازی، چشمتون به موبایله و اذیت میشین فارغ از مشکلی که دارین. چ ...

عینکمو بلو کنترل کردم ولی هنوز همونه هرکار میکنم نمیفهمم مشکل از چیه گوشی هم میبینم چشمم کاسه خون میشه موقع درسم که سردردای وحشتناک میگیرم

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

عینکمو بلو کنترل کردم ولی هنوز همونه هرکار میکنم نمیفهمم مشکل از چیه گوشی هم میبینم چشمم کاسه خون می ...

اشک مصنوعی هم هر دوساعت بریز تو چشمت... حتما

تاپیک نور، اینجاست💎💎       نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨                                                                            زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا