2821
2789
عنوان

بچه گربه

80 بازدید | 18 پست

سلام بچه ها ی بچه گربه چهل روزه دارم تا الان تو خونه نگه داشتم

میخوام عادتش بدم تو حیاط خونمون زندگی کنه شما میدونین چیکار کنم

اصلا بدون ما نمیمونه تا میایم بالا میو میو میکنه میگرده دنبالمون🥺😢

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

دلت میاد🥺🥲

نه واقعا دلم نمیاد اصلا . ولی مجبورم شرایط ندارم نگه دارم

وقتی دو سه روزش بود پیدا کردم مادرش ولش کرده بود بخاطر اینکه از گشنگی و سرما نمیره آوردم خونه بهش شیر خشک دادم

الان میتونه غذای معمولی بخوره دیگه تصمیم دارم ولش کنم تو باغچه زندگی کنه. هر بار بهش غذا بدم

آخی حیوونی🥺والا من اطلاعاتی ندارم فقط خواستم بگم مرسی که هواشو داری....

من خیلی از حیوونا خوشم میاد مخصوصا گربه همیشه ارزوشو داشتم شاید اگه خونه مامانم اینا بودم تو اتاقم نگه میداشتم تا همیشه . ولی دیگه ازدواج کردم میخوام برم سر خونه خودم نمیتونم اینو ببرم 😞 میترسم بیشتر بمونه بیشتر بهم وابسته بشه

من خیلی از حیوونا خوشم میاد مخصوصا گربه همیشه ارزوشو داشتم شاید اگه خونه مامانم اینا بودم تو اتاقم ن ...

چرا شوهرت از گربه خوشش نمیاد ؟

.آهای با تو حرومزاده م که نمیبینی و نمیخوای ببینی که نوشتم متاهل .من فقطط تو رو یه حرومزاده میدونم ..به شناسنامه ت قناعت نکن برو یه تست دی آن ای بده تا بفهمی که واقعا یه حرومزاده ای .و بابات اونی نیست که اسمش تو شناسنامته 🤣🤣😂😂😏😏اونی که حلال زاده ناموس میدونه چیه ..اما تو حالیت نیست ناموس چیه .چون تو خانواده تون بی ناموسی موج میزنه و عادیه .... من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

ببین شما بزارینش داخل حیاط هرچقدرم میومیو کرد دلت براش نسوزه😂😂

مامانمم همینو میگه ولی اصلا دلم نمیاد😭 یجوری گریه میکنه دل آدم کباب میشه همش با صدای بلند میو میو میکنه اینطرف اونطرف میره

چرا شوهرت از گربه خوشش نمیاد ؟

اتفاقا اونم خیلی خوشش میاد و دلش میسوزه

ولی میدونی رسیدگی خیلی زیادی میخواد ما هردو شاغل هستیم اصلا وقت نمیکنیم باید کل روز تنها بمونه . ی سری کارها مثل دسشویی کردن و... هنوز بلد نیست

از طرفی خب میدونی خیلی موی گربه میریزه منم تازه جهاز گرفتم نمیخوام به وسایل خونم موی گربه بچسبه

فامیلا و.. خوششون نمیاد میگن ما نمیایم خونتون🤕 البته حقم دارن من خودمم خوشم نمیاد جایی پر از موی گربه باشه