2821
2789
عنوان

کنکوریا

164 بازدید | 36 پست

اگر یروز درمیون دوساعت برا ریاضی وقت بزارم میتونم سال بعد سی بزنم؟

دوساعت هم یروز درمیون برا فیزیک بزارم که درصد چهلم بشه پنجاه؟

لطفا لطفا لایک نکنید❌❌ و آقایون درخواست دوستی ندین❌

اشتباه امدم🚶🏼♀️

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

بله اگه از الان بخونی چه بسا بیشترم میتونی بزنی 30 درصدکفشه

.یه دختر شیطون و پرتلاشیم ، سعی میکنم چیزیو نخوام ولی اگه خواستم تا بدستش نیارم دست نمیکشم🌱🥰نی نی سایتو دوست دارم با همه کمبود هایی که داره🤗 سعی میکنم در برخورد اول باکسی شخصیت خودمو نشون بدم ولی اگه لایق شخصیتم نبود دربرخورد دوم مثل خودش رفتارمیکنم👩⚕️کاربری قبلا دست 3 دوست بود الان فقط مال منه.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یازدهمی؟

ببین اگر ۲ ساعت ریاضی میخونی حتما حتما حداقل ۴۰ دقیقه شو بذار برای تست، من دهم یازدهم تست نزدم الان از تست ریاضی و فیزیک فراریم

پایم خوب بود ولی چون نخوندم الان یه ترس شده برام

حس میکنم ریاضی فیزیک یروز درمیون بده

ولی نهاییا زیادن نمیتونم هرورز باهم دوتاشون بزارم

دو ساعته تو شاید یک ساعته بقیه بشه اصلا این ساعت گرفتنا خیلی مسخره ست یکی درموردش به من توضیح بده

مبحث سخت باشه از ی منبع نرمال ۲۳ تست میزنم یکساعت

یازدهمی؟ ببین اگر ۲ ساعت ریاضی میخونی حتما حتما حداقل ۴۰ دقیقه شو بذار برای تست، من دهم یازدهم تست ن ...

ن پشتم

شما سال اول کنکورتونه؟

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...

یازدهمی؟ ببین اگر ۲ ساعت ریاضی میخونی حتما حتما حداقل ۴۰ دقیقه شو بذار برای تست، من دهم یازدهم تست ن ...

شما امسال خوب خوندی راضی بودی از خوندنت؟

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...

نه از آخر اسفند تا آخر اردیبهشت کند زدم

منم از اواخر دی گند زدممم