2789
عنوان

کیا تا مرحله طلاق رفتن ماه ها قهر بودن با شوهر و برگشتن ب زندگیشون

| مشاهده متن کامل بحث + 328 بازدید | 31 پست
همیشه خودمو تحقیر میکنم میرم منت کشی میدونی چرا چون بعد از طلاق خبری نیست مخصوصا برای کسی که ازدواج ...

هیچوقت نرو منت کشی مرد خودشو زن رابطه میبینه تا یچیزی میشه خودشو چس میکنه قهر میکنه انگار زن ،مرد رابطس

سلام عزیزم منم اوایل مثل خودت بودم.البته من تا طلاق پیش نرفتم.

ولی وقتی دعوامون میشد ناراحت بودم و یه جا کز میکردم.ولی از یه جایی به بعد تصمیم گرفتم قوی باشم با اینکه تک دخترم و خیلی لوس بار اومدم ولی یه جایی دیگه ترمزو کشیدم.وقتی دعوامون شد ناراحت بودم ولی ظاهر خودمو حفظ کردم.با بچه هام رفتم بیرون.به خودم رسیدم.شاد بودم جلوش با بچه هام بازی میکردم میخندیدم و یه جوری رفتار کردم که یعنی بدون تو هم من خوشم.

بعدشم موقع آشتی بهش گفتم که هر بار تو باهام قهر میکنی من قوی تر میشم چون میفهمم که به جز خودم به هیچکس نمیتونم تکیه کنم.

دیگه خدارو شکر همون شد الان دو ساله که خیلی بهتر شده باهام

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اخه بچم چی من میخام بچمو بردارم .تجربه داشتی؟

بچت و اگه بهت میده ببر اگه نمیده بزار بعد میبینی چجوری چهار دست پا بچه رو برات میاره فقط امیدوارم و از خدا میخوام به حرف من گوش کنی به جون بچم قسم تو همین نی نی سایت دو تا خانم همینجوری گفتم کردن خودشون بعد یه ماه بهم گفتن خدا خیرت بده شوهرم با التماس اومد سمتم ولی بشینی بالا بیاری و. سر درد و بچپی تو اتاق فقط اونو هار تر میکنی دیگه بازم خودت میدونی

آقایون نامحترم سایت انقدر درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم وای مخصوصا تو شبوروز روشن و علیرضاااا60و بقیه رو حضور ذهن ندارم خستم کردین ول کن دیگه بابا خرس قطبی

اخه پول نمیده هیچی نمیخره براخوردن

بشین خونت بگونفقه بده

مردا برای خودشون حسابگرن توام حسابگر باش بگو نفقه منو بچتو بده وظیفته ،اینهمه مرد تودنیا خرج زنوبچه میدن توام یکیش

من اصلا آدم ازدواج نبودم مجبورم کردن ترک تحصیل کنم خیلی بهم فشار آوردن و...

ولی خونه ی خودت هر چی باشه صد جلو تر از خونه ی پدریه، برای من اینجوریه

نمیگم الان چه خبره، من شوهرم کارگره نه خرجی میده

نه تفریح میبره، صبح تا شب سر کاره، اجازه ندارم برم تا آرایشگاه، میگه قلم پاتو میشکونم

تو خونه زندونیم، کارم شده پخت و پز و تمیزی خونه، جونم به گوشیم هست تو مجازی میچرخم واقعا دیوونه شدم از دستش

ولی باز از خونه پدریم بهتره 😊

هیچوقت نرو منت کشی مرد خودشو زن رابطه میبینه تا یچیزی میشه خودشو چس میکنه قهر میکنه انگار زن ،مرد را ...

چیکار کنم

خیابون پره، پر به معنای واقعی

اگه رفت با یکی چی؟ من تحمل خیانت ندارم الان تو نی نی سایت بعضیا میگن بهمون خیانت شده من معده درد میگیرم

چیکار کنم خیابون پره، پر به معنای واقعیاگه رفت با یکی چی؟ من تحمل خیانت ندارم الان تو نی نی سایت ب ...

خیابون مجانی که پر نیست پول میخواد باید سرکیسرو شل کنه مردا جونشون درمیاد برای دوتا زن خرج کنن بزار خیانت کنه جونش دربیاد 😂

ننه به بابا مجانی نمیده

کسی تو این دنیا مجانی عاشق مرد مفتبر نمیشه اونا تو فیلماس

شوهرامون خرج زندگی ندن دیگه جایگاهی تو خانواده ندارن مرد باید تامین کنه همه جای دنیا همینه

خیابون مجانی که پر نیست پول میخواد باید سرکیسرو شل کنه مردا جونشون درمیاد برای دوتا زن خرج کنن بزار ...

اشتباه نکن، بعضیا هستن مرد رو تامین مالی میکنن فقط که مرد خرج نمیکنه، 😞 من با چشم خودم خودم دیدم یه پسر جوون تو فامیل داریم (تو بیمارستان بودیم) رفت داخل آسانسور پزشک خانم بهش شماره داد، من شوکه شدم

پسر اومد گفتم چرا بهت شماره داد؟ گفت بخدا قبول نکردم ولی به خانوادم نگو، منم اینو اینجا میگم که فکر نکنین فقط خانما برای پول گرفتنن بعضی وقتا پول هم میدن

حالا پسره چکاره س؟ هیچ بیکار

اشتباه نکن، بعضیا هستن مرد رو تامین مالی میکنن فقط که مرد خرج نمیکنه، 😞 من با چشم خودم خودم دیدم ی ...

حرف پسرا اصلا برام ارزشی نداره مردا براحتی دروغ میگن حتی بعضیاشون دروغ گفتن به زنو ثواب میدونن

پسرا سلام کردن دخترو نشونه عشق و علاقه شیدایی اون دختر بخودشون م بخودشون میگیرن

مردای ایرانی ی خودچس پنداری خاصی دارن

شاید برگه لازمی بوده داده دستش

انقدر دیدم ادما برای پز دادن گنده کردن خودشو ن دروغ گفتن چس اومدن و خالی بستن