2821
2789
عنوان

تعیین جنسیت پسر

193 بازدید | 21 پست

من میخوام حامله بشم چهار سال عروسی کردیم دوست دارم اولین بچم به دلایلی پسر باشه اونایی که رفتن دکتر چه دارویی داده یا چه روشی هست که احتمال پسر دار شدن بالا میبره

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

زمان تخمک گذاری اقدام کن و گرمیجات مصرف کن بقیه اش دست خداست

تو خورشیدی بودی که وقتی بودی ندیدیمت اما حال که دیگر نیستی تازه فهمیدیم که حضورت گرمایی در قلب و زندگیمان بود رهبرم💔🥀 تو امضای هرکس دیدم نوشته بحث نمیکنم و فلان و بهمان بعدش ثابت شد خودش از همه بیشتر توهین و بحث میکنه .باهم مهربان باشیم.و بدترین کار تفرقه اندازی بین مردمه. همیشه در غربتم، این حرف خیلیا درک نمیکنند

من خواهر شوهرم خودشو شوهرش ارزوی پسر دار شدن داشتن به حدی که حساب نداشت دخترم داشتن البته بعدش که گفت باردارم و دوتاشون خیلی خوشحال بودن و به کل تغییر رفتار دارن متوجه شدم تعیین جنسیت رفتن اما نمیدونم کجا🥺و الان پسرشون دو سالشه

خدایا شکرت مادر شدم🙏انشالله قسمت همه منتظران💜
ای وی اف اینا دوست ندارم میگم مثلا دارو و رژیم غذایی این چیزا باشه

رژیم الکیه اگر تصمیمت جدید برو ivf

کلی آدما رژیم و... گرفتن نتیجه برخلاف میلشون شده اونایی هم که همون شده اتفاقی بوده چون بلاخره یا دختر میشه یا پسر

یکی میگفت رژیم گرفته بچه اول پسر بشه و پسر شده و خوشحال که تلاشش نتیجه داده بچه بعدی رژیم گرفته دختر بشه باز پسر شده

سومی هم ناخواسته حامله شده باز پسر

درخواست دوستی هیچ نری پذیرفته نمیشه. کسیکه تو سایت بانوان عضو میشه و به خانمها درخواست دوستی میده پشم شوهر ما هم نیست

خب باید بری دکتر برا تعیین جنسیت تغذیه اثر داره محیط واژن پوزیشن رابطه تایم رابطه و قرص و مکمل ها حتی ای یو ای هم میکنن البته من نکردم سپردم ب خدا

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

برو دکتر اول پریودت رو منظم کن خودتو چک کن بدنت رو بعد ویتامین و اسید فولیک شنیدم خیلی تاثیر داره

روغن زرد حیوانی و گرمیجات موز و آجیل.

من خودم ی مدت دائم خرما میخوردم آخرش در عین بی خیالی ماه رمضان باردار شدم الان سه ماهمه نمیدونم جنسیت چیه ولی راستش دوس دارم اولی پسر باشه ولی هر چی خدا بخواد همونه

ی نکته ی دیگه اینکه اول شما ار ... بشین با عرض معذرت

من پریودم کلا منظم نیس از کجا بفهمم کی زمان تخمک گزاریمه

باید منظم باشه

اگه نیست هرروز کیت تخمک گذاری استفاده کن به غیر از زمان های پریود تا ۳ماه بعد اون کیت هارو مرتب به ترتیب بچسبون رو کاغذ با تاریخ بعد ۳ ماه میفهمی چه روزهایی تخمک گذاری داری

تو خورشیدی بودی که وقتی بودی ندیدیمت اما حال که دیگر نیستی تازه فهمیدیم که حضورت گرمایی در قلب و زندگیمان بود رهبرم💔🥀 تو امضای هرکس دیدم نوشته بحث نمیکنم و فلان و بهمان بعدش ثابت شد خودش از همه بیشتر توهین و بحث میکنه .باهم مهربان باشیم.و بدترین کار تفرقه اندازی بین مردمه. همیشه در غربتم، این حرف خیلیا درک نمیکنند