2821
2789
عنوان

دلم میخواد گریه کنم

94 بازدید | 8 پست

دلم میخواد از خستگی گریه کنم

دارم دوجا کار میکنم از این شیفت تا شیفت بعدی 20 دیقه استراحت دارم

بازم اخر ما پول تو دستم نیست

شکررررر

دنیای مادرانگی من

عزیزم اول اینکه خدا قوت

و بعد اینکه من خودم چون خیلی جالشهای مالی داشتم همیشه خوب درکت میکنم.ولی بعدها که روی باورهام کارکردم شرایم خیلی بهتر شد.

پول فقز و فقط به باورهای درست مابرمیگرده نه تلاش زیاد فیزیکی

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

عزیزم اول اینکه خدا قوتو بعد اینکه من خودم چون خیلی جالشهای مالی داشتم همیشه خوب درکت میکنم.ولی بعده ...

با همین اراجیف کلی جوون روزهایی که باید پرتلاش باشن و از دست میدن. با باور و فقط خواستن پول بدست نمیاد.پول فقط تلاش میخواد اونم زیاد. حالا بعضیا این وسط شانسم دارن پول راحت براشون میاد ولی همه این موقعیتو ندارند و وقتی نداری باید تلاش کنی.( البته اگه رانت و حرام و کلاهبرداری قضیش جداست)

خب این نظر شماست دوست عزیزم.من نگفتم شما تو توی خونه بشینو منتظر باش پول از آسمون بیاد.

من گفتم واسه اینکه نخوای چندجا کارکنی و انقد به خودت فشار جسمیو روانی وارد کنی بدون که باید یه جای دیگه بجز تلاش فیزیکی و بیرونیت رو تغییر بدی.درونت رو باید اصلاح کنی تا بیرونت هم درست بشه.

اگه باورهای درونیتون قویو خوب بود قطعا برای بدست آوردن پول انقد الان اذیت نمیشدید

خب این نظر شماست دوست عزیزم.من نگفتم شما تو توی خونه بشینو منتظر باش پول از آسمون بیاد.من گفتم واسه ...

عزیزم شما اگه ذره ای به این حرفت اعتقاد داشتی و میتونستی ازش پول در بیاری اینجا برای ی کانال روبیکا تبلیغ نمیکردی (که احتمالا درامدش دوزارم نیست). این فکرو بریز دور و بچسب به یادگیری مهارت و برو دنبال کار درست و حسابی که درامد هم داشته باشه.و البته که تلاش بیشتری میخواد و سختی هم داره.

عزیزم شما اگه ذره ای به این حرفت اعتقاد داشتی و میتونستی ازش پول در بیاری اینجا برای ی کانال روبیکا ...

هیچوقت توی زندگیم به اندازه الان به مسیرم ایمان نداشتم عزیزم و ایمان بیشترم بخاطر اینه که هیج انرژی منفی نمیتونه مانع مسیر رشدم بشه حتی حرفهای شما.

من به درست بودن مسیرم باور دارم پون نتایجش رو دیدم.اما دیدگاه و باورهای شما هم به خودتون مربوطه

موفق باشی