2821
2789
آره یه پسری تو زندگیم اومده از کاراش دارم میترسم این فکر افتاده تو سرم ... یه تاپیکی راجع بهش زدم از ...

اگر پسره خیلی دیوونه نباشه همچین کاری نمیکنه اگر واقعا احساس میکنی اونقدرروانی هست که همچین کاری ازش بربیاد خونتون رو عوض کنید اگر میتونید یا سعی کن جاهای خلوت و تنهایی جایی نری فعلا

همه شهر ایران جگر خسته اند🖤به کین سیاوش کمر بسته اند🖤خوش باش ظالم نبرد راه به منزل🤍به یاد فرزندان ایران🥀🕊️چو ایران نباشد تن من مباد🤍در این بوم و بر زنده یک تن مباد

این درگیری ذهنی یکجور مشکلهریشه این افکارت چیه؟اخبار درموردش خوندی یا این اتفاقات اطرافت افتاده؟

نه اخبار خوندم نه اصلا از این اتفاقا دور و اطرافم بوده هیچوقت.. یه تاپیک پربازدیدی داشتم که حذفشم کردن راجع به رفتارهای یه پسری که تازه وارد زندگیم شده توضیح دادم و دو نفر نوشتن اخرش همین ادما هستن که اسید پاش در میان و از اون روز حالم بده

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

آره یه پسری تو زندگیم اومده از کاراش دارم میترسم این فکر افتاده تو سرم ... یه تاپیکی راجع بهش زدم از ...

از همه جا بلاکش کن سریع

خونه ات رو بلده؟

مسیرای ترددت رو میدونه؟

🤍💍//با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود.من سه ساله متاهلم مرتیکه مشکوک زاده،درخواست نده!

سلام دوستای عزیزم

توی این موقعیت گفتم شاید بد نباشه این رو بهتون معرفی کنم

روی لینک زیر بزنید و توی این وضعیت اقتصادی شاید کم باشه و به چشم میاد ولی بازم خوبه

....بهتون دو سوت طلای رایگان میده....

بعد از احراز هویت

مربوط به سایت ملی گلد هست و خرید و فروش طلا حتی خیلی کم هم میتونید خرید و فروش کنید .

سایت ملی گلد رو بیارید یا برنامشو نصب کنید

و حتما این کد رو به عنوان معرف بزنید بدون معرف بهتون دو سوت رایگان رو نمیده

MGjxD6HOdsm9

بنظرم حتما توی طرح زرگرها هم شرکت کنید سود پولتون رو بده خیلی خوبه

نه اخبار خوندم نه اصلا از این اتفاقا دور و اطرافم بوده هیچوقت.. یه تاپیک پربازدیدی داشتم که حذفشم کر ...

اینقدر تحت تاثیر دو تا کامنت دیگران نباش دختر

احتیاط شرط عقله ولی این دیگه رسما افکار منفی و تلقینه

انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

باشه عزیزم ممنونم

اصلا خودتو اذیت نکن عزیزم

نهایتا اگه تهدیدی چیزی هم کرد یه پول خوب میدی به خفت گیر،انقد میزننش که قطع نخاع بشه

یا نهایتا با ماشین زیرش میکنی

یا اصلا قبل کات یه بطری مشروب ناخالص با متانول براش ببر که بخوره کور بشه

این همه راه خوب هست

اگه هم قانونی خواستی اقدام کنی پلیس هم هس

🤍💍//با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود.من سه ساله متاهلم مرتیکه مشکوک زاده،درخواست نده!

خب خلاصشو بگو

کلا سه هفته ست باهاش آشنا شدم و توی رابطه نیستم باهاش ... ولی اون خیلی زود ابراز علاقه کرد واسم کادو های گرون قیمت میخره هزینه هام رو پرداخت میکرد اصرار میکرد خیلی ، من رو به مادرش معرفی کرد بدون رضایتم، رفته اکسم رو پیدا کرده تهدیدش کرده، خودمم تا حرف از قطع ارتباط میزنم کلی گریه و زاری میکنه، تهدید میکنه اگه ولش کنم به خودش آسیب میزنه خودکشی میکنه، بخاطر من چندتا دعوا درست کرده، الانم آدرس خونمون رو داره و همه اینها با هم انقدر من رو ترسونده که شب ها خواب ندارم به زور باهاش دعوا کردم همون روز که تاپیک زدم و پر بازدید شد و دو نفر گفتن همین آدم ها اسید پاش در میان و الان باز ول کن نیست با شماره های دیگه زنگ میزنه گیر داده فقط یک بار دیگه بذار ببینمت میخوام چیزی بدم بهت واست خریدم :( واقعا ترسیدم نمیدونم باید دیگه پدر مادرم رو در جریان بذارم یا نه ... حس میکنم اتفاق های خوبی در انتظارم نیست چون گفت حتی اگه نخوای بیای ببینیم بالاخره که بیرون میبینمت پیدات میکنم هرچقدر گفتم منظورت چیه دیگه توضیح نداد

از همه جا بلاکش کن سریعخونه ات رو بلده؟مسیرای ترددت رو میدونه؟

بلاک کردم و قطع ارتباط کردم ... بله خونه و واحدم رو میدونه ... مسیر ترددم رو هم میتونه پیدا کنه چون اکسم رو بدون اطلاع من از ناکجا آباد پیدا کرد

اگر پسره خیلی دیوونه نباشه همچین کاری نمیکنه اگر واقعا احساس میکنی اونقدرروانی هست که همچین کاری ازش ...

من این فکر تو سرم نبود توضیح دادم بالاتر بعضی رفتارهای پسره رو بخون ... ولی چون دو نفر اینجا بهم گفتن دیگه خواب ندارم