2821
2789
عنوان

بیاید دارم میمیرم

136 بازدید | 20 پست

من مدتهاست یه نفر رو دوست دارم.

منتها وضعیت شغل و تحصیلش نامشخصه، به خاطر همین وقتی اومدن خواستگاری، پدرم برای اینکه جواب چی بدیم استخاره کردن و بد اومد.

هم نمیتونم از کسی که دوستش دارم بگذرم و هم میترسم فردا مشکلی پیش بیاد و پشیمون بشم که چرا به نتیجه استخاره عمل نکردم.

دلم داره پاره میشه..

چیکار کنم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نیاز به استخاره نداره والا وقتی طرف تکلیفش معلوم نیست شغل و اینا چرا قبول کنی مگه اینکه خودتم ادم بلاتکلیفی باشی اگرنه پس فردا تو زندگیت علاقه واست نون وآب نمیشه

اینجا هرچی به تو میگم رو دارم درواقع به خودم هم میگم. اگه همدیگرو تو دنیای واقعی میشناسیم به روی خودت نیار.

عقل و دل همیشه با هم دعوا دارن، بیشتر وقتها دل برنده میشه، اما عاقبت حرف عقل درست در میاد، ولی بدبختی برا هر دو شونه

تو این وضعیت اقتصادی، کسی که نمیتونه خرج خودش را بده، تو میخوای بری تو زندگیش چکار کنی، بعد بیای اینجا تاپیک بزنی شوهرم پول نداره، خرجی نمیده

یعنی چیکار کنم؟ جواب چی بدم؟ بگم نه چون استخاره بد اومده یا به حرف دلم گوش کنم؟

بزار یکم زمان بگذره،،،، طرفت خودشو جم کنه،،، بعد ببین خدا چی میخواد

آقایون گرامی نیا درخواست بده، ک شرمندتون نشیم، نیا عاقا، ن جناب، نیا بزرگوار،

مسائل مالی تو زندگی مهمه باید درنظر گرفته بشه ساده از کنارش نگذر اگه اونم تورو بخواد بایدوضع شغلیشو مشخص کنه.

من خدا رومیبینم به شکل نور درمحیطی نیمه روشن پراز عطر گل با نورهای کوچک معلق درهوا با چشمه کوچک زلال صدای اهنگ صبح درمادرید گوش رو نوازش میکنه ومن درآغوش خداوندم دوستم داره بدون که به من نیازی داشته باشه.

یعنی شغل نداره فعلا.

با این اوضاع اقتصادی اخه با ادم بیکارمیشه زندگی کرد؟اصلا فکرکردی راجب این چیزا یا فقط دوسش داری اون خودش عقل نداره پاشده اومده خاستگاری؟واقعا ادم میمونه چی بگه

اقایون درخواست ندید.مگه کوری؟ میگم مرد درخاست نده

عقل و دل همیشه با هم دعوا دارن، بیشتر وقتها دل برنده میشه، اما عاقبت حرف عقل درست در میاد، ولی بدبخت ...

میترسم فردا شرمنده دلم بشم و تا ابد حسرت بخورم که چرا پای کسی که دوست داشتم نموندم.