2821
2789

من قصدشو داشتم از ترم اول تحقیقات زیادی انجام دادم . ریسکش بالاست

کاربری قبلی متعلق به بنده نیست. هرگز برای عاشق شدن دنبال باران و بابونه نباش ! گاهی در انتهای خارهای يک کاکتوس ، به غنچهای میرسی که زندگي ات را روشن میکند❤

من قصدشو داشتم از ترم اول تحقیقات زیادی انجام دادم . ریسکش بالاست

چرا ریسکش بالاست ؟

یکی آشناهامون سهمیه پنج درصد داشته قبول شده . منم پنج درصد دارم میگم شاید بتونم .

چون سهمیه رو برا کارشناسی استفاده کردم به نظرم اینجا باز میتونم استفاده کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا ریسکش بالاست ؟ یکی آشناهامون سهمیه پنج درصد داشته قبول شده . منم پنج درصد دارم میگم شاید بتونم . ...

چه رشته ای میخوندم چه دانشگاهی (بسیار تاثیر داره). رزومه چیا داشته اینارو بپرس ازش البته اگه بدجنس نباشه و بگه همرو

کاربری قبلی متعلق به بنده نیست. هرگز برای عاشق شدن دنبال باران و بابونه نباش ! گاهی در انتهای خارهای يک کاکتوس ، به غنچهای میرسی که زندگي ات را روشن میکند❤

همسر من سالها قبل قبول شدهالان شرکت کننده زیاد شده ولی خب امکانات هم بیشتر شدهالبته به نظرم پذیرشش ر ...

چه خوب که قبول شدن .

تو آزمون آزمایشی هم شرکت میکردن ؟ روزی چند ساعت میخوندن؟ رفرنس رو میخوندن یا جزوه؟

چه رشته ای میخوندم چه دانشگاهی (بسیار تاثیر داره). رزومه چیا داشته اینارو بپرس ازش البته اگه بدجنس ن ...

آشنای دور هست . دلم خیلی میخواد با یکی که قبول شده صحبت کنم . ولی از این آشنا روم نمیشه بپرسم .

دانشگاهی که قبلاً میرفته یکی از شهرستان های استان بوده یعنی خیلی دانشگاه تاپی نبوده

چه خوب که قبول شدن . تو آزمون آزمایشی هم شرکت میکردن ؟ روزی چند ساعت میخوندن؟ رفرنس رو میخوندن یا جز ...

نه بابااااا اون موقع آزمون آزمایشی نبود اصلا

همسر من ۵ ماه خوند

نه اصلا رفرنس نخوند فقط جزوه دانشگاه تهران خوند با سیب

هم رتبه یک کتبی شد هم یک مصاحبه

البته میگم که الان شرایط فرق کرده هم باید آزمون شرکت کنی هم بعضی منابع رو رفرنس بخونی

الان همسرم داره تخصصش رو هم میگیره دیگه خودت ببین برای چند سال پیشه آزمونش

آشنای دور هست . دلم خیلی میخواد با یکی که قبول شده صحبت کنم . ولی از این آشنا روم نمیشه بپرسم . دان ...

بنظرت کنکور مجدد راحت تر نیست؟

امکانش ب شدت کمه

قبولم شی صد در هزار مصاحبه ردت میکنن و همون وقتو برا کنکور بذاری ده برابر احتمالش بیشتره قبول شی تمام همولایتی های سن بالای من کنکور مجدد دادن

و اصولا جز با پارتی کسی قبول نمیشه لیسانس ب پزشکی رو

سبز کجا بود بابا جان ! خاکستر شدیم

نه بابااااا اون موقع آزمون آزمایشی نبود اصلاهمسر من ۵ ماه خوند نه اصلا رفرنس نخوند فقط جزوه دانشگاه ...

خیلی ممنون

. ان شاالله تو تخصص هم موفق باشن.

امیدوارم منم بتونم قبول بشم فعلا فقط دارم تحقیق میکنم .

اگر جزوه باشه و بخونم خیلی بهتره

خیلی ممنون. ان شاالله تو تخصص هم موفق باشن. امیدوارم منم بتونم قبول بشم فعلا فقط دارم تحقیق میکنم . ...

عزیزم ما خودمون با جزوه امتحانا رو ب سختی پاس میکنیم چطوری با جزوه میخوای همچین آزمونی رو قبول شی بعدم بری مصاحبه

سبز کجا بود بابا جان ! خاکستر شدیم

امکانش ب شدت کمهقبولم شی صد در هزار مصاحبه ردت میکنن و همون وقتو برا کنکور بذاری ده برابر احتمالش بی ...

اتفاقا اصلا پارتی بازی نیست

تنها آزمون درست حسابی بود که از پارسال با سهمیه و تعهد منطقه محروم خرابش کردن

بنظرت کنکور مجدد راحت تر نیست؟

نه اصلا برای من راحت تر نیست .

کنکور ریاضی و فیزیک داره منم توش اصلا خوب نیستم .

که تو آزمون لیسانس به پزشکی نیست .

با درس های که قراره بخونم آشنایی دارم . تو رشته دانشگاهی کارشناسیم بودن اکثرا