من ۳ سال عقد بودم متاسفانه خانواده همسرم با توجه به اینکه رسمشو داشتن برای باقی بچه ها دست به دست هم بدن جشن بززززززرگ بگیرن برای ما نکردن!!!!
من خیلی باهاشون حرف زدم گلگی کردم و.... اما انگار نه انگار حتی پولایی که همسرم تو عروسی برادراش خرج کرده بود پس ندادن و کادوی عروسی هم ندادن بهمون😇😊
دیدم اینطور نمیشه همسرمم پر از قسط وام بود و شرایط عروسی گرفتن اون طرف نداشت... آخه اونا پر جمعیت هستن.
خودم برنامه ریختم و هزینه ها رو درآوردم و دو دوتا چهار تا کردم و رفتم تو دلش.البته خیلی میترسیدم و ذهنم درگیر بود کم نیاریم و وسطش گیر نکنم و... اما اصلاااااا نمیتونستم از عروسی بگذرم.
ما شهرستان هستیم پس قیمتا رو با تهران نسنجین لطفا😉
اما تو همین شهرستان همه چی رو عالی ترین انتخاب کردم چون به شدت سخت گیر و سخت پسندم و هر چیزی رو انتخاب نمیکنم. پس قیمت هر چیزی که گفتم بدونین بهترینش بوده.
خب اول رفتم ارایشگاه رزرو کردم که قبل عید باشه افزایش تعرفه نخوره بهش ۱۵ تومن شد که ۵ بیعانه دادم حالا کلاااا ۲۰ میلیون تو کارت داشتم😐😐😐
بعد رفتم بهترین اتلیه شهرمون قرار داد نوشتم که شد ۴۸ میلیون بزرگ ترین سایز آلبوم برداشتم و کلیپ باغ چیز دیگه نیاز ندیدم باشه چون ما عروسیامون آیتم خاصی برای فیلم برداری نداره و خودمم اهل رقص نیستم و از رقص های نمایشی بدم میاد. پس فقط شد آلبوم و فیلم باغ که ۱۰ بیعانه دادم
باغ هم یک باغ خوب رزرو کردم ۵ تومن شد که یک حسن بزرگش این بود که این باغ تنها باغی بود که پارتیشن بندی داشت برای عروس داماد هایی که میخواستن حریم شخصی شون رعایت شه و از شانس خوبم اون روز باغ اختصاصی در اختیارمون قرار گرفت و کسی نبود فیلم بردار میگفت جالبه اولین باره همچین اتفاقی میوفته☺️🫣
بعد رفتم سراغ کارت عروسی که خیییییییلی ناز شد دونه ای ۱۵ افتاد کلا شد ۱ میلیون مهمونامون ۱۵ نفر بودن کلا کم جمعیت هستیم فامیلی😅
بعد باز پول جمع کردیم ۱ ماه قبل عروسی(۲۵اردیبهشت) رفتیم سراغ تالار و لباس ها...
لباسم اروپایی چاک دار بود ک اولش ناراحت بودم از انتخابش بعد دیدم چقدرررر ظریف و ناز کرد منو ۱۷ تومن شد لباسم
لباس داماد با کفش و پیراهن و... ۱۰ تومن
تالار غذا جوجه با مخلفات و میوه نفری ۷۰۰ شد تالار خوب شهرمون بود. فکر نکنین جای بدی بود😅 مخلفات سالاد و نوشابه و ماست موسیر و مربا نارنج و ترشی چند قلم. میوه موز و پرتقال و شیرینی ساق عروس😋
دسته گلم که خیییییلی دوسش دارم عکسشو میزارم ۲ تومن شد خیلی خوب گرفت خدا خیرش بده هر جا سوال میکردم میگفتن گل ۶ تومن اما این خوب گرفت با ماشین ۵ تومن سر جمع.
ارایشگاه داماد گفته بود ۲.۵۰۰ میگیرم ولی همسرم دیر رفته بود به فیشیال و... نرسیده بود تند تند ی اصلاح کرده بود اومده بود ۹۰۰ داده بود🥲🫠
ما دیجی نداشتیم بهترین آهنگ های عاشقانه و خاطره انگیز رو که برام حس خوب داشتن دانلود کردم تو یک پوشه گذاشتم که پلی کنن با باند تالار😊😇 آهنگ های خیلی خاص و نوستالژی...
آرایشم واقعا عالی بود همه میگفتن خیلی خوب شدی من خییییلی سخت پسند و ریز بینم برای همه چی صدمو گذاشتم درسته همه چی نداشتیم ولی همینارو بهترین انتخاب کردم😊🥰😍
البته روز آخر تصمیم گرفتیم یه فیلم بردار بگیم بیاد از لحظه ورود و خروجمون فیلم بگیره با آهنگ معروف محمد نوری گل و سکه نقل و نبات...😊
در مورد هدیه مهمان ها دقیقا یر ب یر شد هزینه تالار نه سود کردیم نه ضرر...
یه چیز جالب. من برای امام رضا کارت دعوت ارسال کردم درواقع اولین کارت دعوتم برای ایشون بود صبح عروسیم خواهرم خواب دیدم بود تو حرم امام رضا داریم پذیرایی میشیم توسط خادم ها😭😭😭 شیرینی و میوه میدادن. گفتم صاحب مجلسمون پس خوده آقاس کارتم رسیده دستشون حس خووووووب روز عروسیم بود😭😭😭😭
عصرش قبل رفتن به تالار رفتیم امام زاده شهرمون برای نماز مغرب که نمازمان قضا نشه مردم خییییییلی لطف داشتن یکی پول میداد یکی حرز یکی شکلات یکی کفشام میپوشوند یکی ژپونمو درمیآورد در واقع مسابقه گذاشته بودن برای کمک به من🥲😇 چقدرررر التماس دعا داشتن ازمون...
(کتاب یادت باشه از همسر شهید سیاهکالی مرادی: میگفتن که ما برای شب عروسیمون نذر کرده بودیم بدون گناه برگزار بشه تا بعدش ۳ روز روزه بگیریم منم تمام سعیمو کردم که بدون گناه و خوشی های زود گذر دنیایی برگزار بشه😊🙃)
خاطره: روز قبل عروسیم خییییییلی غمگین بودم سر اتفاقی که مسببش خانواده همسرم بودن... صبح زود در خونمونو زدن با چشم گریون و پف کرده رفتم دم در دیدم مادر شهید بسیار محترم شهرمون اومدن دستشون یه سکه و کله قند برای عرض تبریک اومده بودن) من همیشه به این شهید متوسل میشم برای پیش برد کارام اینقدرررر این اتفاق بهم حس خوبی داد بهشون گفتم آخه من لایق این لطف شما نبودم چرا اینهمه راه رو اومدین تا اینجا شرمندم کردین همش میگفتن این چه حرفیه اخه منکه کاری نکردم.🥰😍
پ ن :لطفا به عقاید هم احترام بزاریم🥰