2821
2789
عنوان

چطوری لاغر شدید

76 بازدید | 7 پست

میشه کمک کنید خیلی اذیت میشم میخوام لاغر شم چی نخورم

پدر بلندترین شعر عاشقانه برای یک دختر است💔🖤🥀الهی هیچ خونه ای بی پدر نباشه🖤چقدر دردناک است هنوز هم باور نمیکنم پدر مهربونم که رفتی💔وقتی یاد قربون صدقه هات میوفتم دلم آتیش میگیره 💔وقتی اولین و آخرین تماس تلفنی که داشتیم یادم میوفته چشام پر اشک میشه🖤آرزوت این بود که من خوشبخت شم،فدای دل مهربونت شم بابای فرشتمم😭پدر  پدر پدر.......😭😭😔برای شادی روح بابام صلوات،الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
من میرم باشگاه خیلی جمع و جور شدم هرکی میبینه میگه هله هوله نمیخورم. چیپسو اینا نمیخورم غذامم کم کرد ...

والا تو شهر ما نیست باشگاه

غذا چقدر میخوری

پدر بلندترین شعر عاشقانه برای یک دختر است💔🖤🥀الهی هیچ خونه ای بی پدر نباشه🖤چقدر دردناک است هنوز هم باور نمیکنم پدر مهربونم که رفتی💔وقتی یاد قربون صدقه هات میوفتم دلم آتیش میگیره 💔وقتی اولین و آخرین تماس تلفنی که داشتیم یادم میوفته چشام پر اشک میشه🖤آرزوت این بود که من خوشبخت شم،فدای دل مهربونت شم بابای فرشتمم😭پدر  پدر پدر.......😭😭😔برای شادی روح بابام صلوات،الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

قند و برنج رو حذف کن

یه مدت قند نمیخوردم با چایی صورتم آنقدر لاغر شد که فقط استخوان مونده بود بعد دوباره قند خوردم بهتر شدم

والا تو شهر ما نیست باشگاه غذا چقدر میخوری

برنج 6 قاشق.

غذاهام خیلی کم روغنه بیشتر آبپز میکنم

روزی نیم ساعت پیاده روی تند برو

متاهل و متعهد.عشقم همسرم ❤️❤️❤️ درخواست نده بی همه چیز 😒

یه برنامه کالری شماری توی گوشیت نصب کن و روزانه تا 1000 کالری مصرف کن من با کالری شماری یک ماهه 8 کیلو کم کردم البته آب هم زیاد بخور و سعی کن کالری مصرفیت با پروتئین و سبزیجات باشه نه غذاهای الکی چاق کننده