2821
2789
عنوان

شما بگید چکار کنم

47 بازدید | 7 پست

من مسکن مهر زندگی میکنم پسر ۵ ساله دارم که مبتلا به spd هست یکساله همسایه طبقه پایینی ام اومده اینجا از ما شاکی بخاطر بچه من توضیح میدم براتون بگید من چیکار کنم واقعا نمیکشم .

من بچه رو به زور هم که شده ۱۰ شب میخوابونم تا ساعت ۱۲ ظهر بچه خوابه یا اگر بیدار باشه اصلا راه نمیره از ساعت ۱ تا ۳ سعی میکنم با بچه کارهای نشستنی مثل کاردستی ونقاشی و...تا ساعت ۳ بشه تو این بین بزور یه نهاری هم درست میکنم ساعت ۵ عصر تا ۷ بچه رو هر روز ! بیرون میبرم دو روز در میون هم ساعت۷ تا ۷ ونیم حمام بعضی وقتا که مریضم یا مهمون دارم شاید حواسم نباشه و بچه حداکثر نیم ساعت تاکید میکنم حداکثر نیم ساعت بدوه .

هر بار هم بلا استثنا به ترتیب به تک تک اعضای هییت مدیره زنگ میزنه حتی از حسابدار و سرایدار هم نمیگذره که اینا پدر مارو درآوردن .دوبار هم توی گروه ساختمان فیلم صدای لوستر زنگوله مانندش رو انداخته و تهدید که پلیس میارم شکایت میکنم اینجا اسبدوانیه آی همسایه ها ببینید اینا دارن با ما چکار میکنن.من نمیگم حق نداره چون اینجا ساختمان کف بسیار ضعیفه و صدای صحبت براحتی منتقل میشه چه برسه به ضربه مستقبم من نمیتونم از اینحا بلند بشم چون کرایه ها وحشتناک رفته بالا و از پسش برنمیاییم بماند که اسباب کشی با بچه کوچیک و دست تنها سختی های خودشو داره .شما بفرمایید اگر جای من بودین چکار میکردین؟

برادر شما بود میرفتم در واحدشون یکاری میکردم تا سال ها سوت بلبلی بزنن و آروم زندگی شون رو کنند

آقایون سایت میدونن منظورم چیه ...

چیزی هست به اسم درک وقتی کسی درک نمیکنه باید به زبون دیگه ای باش حرف زد

آقا هستم /به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید/ خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید/

برادر شما بود میرفتم در واحدشون یکاری میکردم تا سال ها سوت بلبلی بزنن و آروم زندگی شون رو کنندآقایون ...

خب نمیشه بریم دم خونشون چون جرم محسوب میشه از طرفی جدیدا خودش جزو اعضای هییت مدیره شده و به صاحبخونه ام فشار آورده که دیگه با ما تمدید نکنه من قراردادم تموم بشه مجبورم بلند بشم اما تو این مدت واقعا اذیتم اصلا دلم نمیخواد پامو خونه خودم بزارم هر روز خونه یکی هستم حتی بیرون رو به خونه ترجیح میدم اینقدر استرس دارم قلب درد دارم تا این بچه میخواد بدوه تو خونه از استرس دعواش میکنم حتی میزنمش

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

خب نمیشه بریم دم خونشون چون جرم محسوب میشه از طرفی جدیدا خودش جزو اعضای هییت مدیره شده و به صاحبخون ...

به شوهرتون بگین برن منطقی باشون حرف بزنن اگر نشد موضوع رو تو جلسه هیت مدیره ساختمون عنوان کنید

اگر هم نشد بزارید بره شکایت کنه

اگر یک درصد شما رو کشوند دادگاه که نمیتونه ،شما هم با گواهی پزشکی بچتون و استشهاد محلی از خودتون دفاع کنید

آقا هستم /به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید/ خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید/

به شوهرتون بگین برن منطقی باشون حرف بزنن اگر نشد موضوع رو تو جلسه هیت مدیره ساختمون عنوان کنیداگر هم ...

قبلا خودش با شوهرم صحبت کرده اما نه عادی با داد و بیداد و توهین و تهدید!!!وسط جنگ ۱۲ روزه که برادرم اومد خونمون هنوز ۱۰ دقیقه نشد که اومدن اومد دم خونمون گفت سرو صداتون زیاده برادرم همون موقع گذاشت رفت بخاطر اینا ما اصلا مهمون نمیزاریم بیاد خونمون

قبلا خودش با شوهرم صحبت کرده اما نه عادی با داد و بیداد و توهین و تهدید!!!وسط جنگ ۱۲ روزه که برادرم ...

پس اینا دردشون یه چیز دیگس

سادیسم دارن

همون کار باید با خشونت انجام شه چون اینا زبون خوش حالیشون نیست

ببخشید میگم

میگه من نظامی ام بی اعصابم پدرشونو در میارم

در هر صورت بعضیا زبون خوش نمیفهمن

نزارید موجب سلب آسایش شما بشن