من مسکن مهر زندگی میکنم پسر ۵ ساله دارم که مبتلا به spd هست یکساله همسایه طبقه پایینی ام اومده اینجا از ما شاکی بخاطر بچه من توضیح میدم براتون بگید من چیکار کنم واقعا نمیکشم .
من بچه رو به زور هم که شده ۱۰ شب میخوابونم تا ساعت ۱۲ ظهر بچه خوابه یا اگر بیدار باشه اصلا راه نمیره از ساعت ۱ تا ۳ سعی میکنم با بچه کارهای نشستنی مثل کاردستی ونقاشی و...تا ساعت ۳ بشه تو این بین بزور یه نهاری هم درست میکنم ساعت ۵ عصر تا ۷ بچه رو هر روز ! بیرون میبرم دو روز در میون هم ساعت۷ تا ۷ ونیم حمام بعضی وقتا که مریضم یا مهمون دارم شاید حواسم نباشه و بچه حداکثر نیم ساعت تاکید میکنم حداکثر نیم ساعت بدوه .
هر بار هم بلا استثنا به ترتیب به تک تک اعضای هییت مدیره زنگ میزنه حتی از حسابدار و سرایدار هم نمیگذره که اینا پدر مارو درآوردن .دوبار هم توی گروه ساختمان فیلم صدای لوستر زنگوله مانندش رو انداخته و تهدید که پلیس میارم شکایت میکنم اینجا اسبدوانیه آی همسایه ها ببینید اینا دارن با ما چکار میکنن.من نمیگم حق نداره چون اینجا ساختمان کف بسیار ضعیفه و صدای صحبت براحتی منتقل میشه چه برسه به ضربه مستقبم من نمیتونم از اینحا بلند بشم چون کرایه ها وحشتناک رفته بالا و از پسش برنمیاییم بماند که اسباب کشی با بچه کوچیک و دست تنها سختی های خودشو داره .شما بفرمایید اگر جای من بودین چکار میکردین؟