2821
2789

من ورودی بهمنم

بار اول آخر فروردین ۹میلیون واربز کردن

بار دوم آخر اردیبهشت ۱۸ میلیون و ۷۰۰

اصلا نمیفهمم چی به چیه

وطن عشق من هم وطن جان من،وطن روح من عز و ایمان من💚🤍❤️《رابرت من این زندگی رو دوس ندارم،شبیه دا...ه》

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من دانشجوی دبیری فرهنگیانم

الان حدودا حقوقم دریافتی ۱۲ تومن هستش

من خیلی دوسش دارم و با علاقه زیاد خودم انتخابش کردم این شکلی بگم که من بین پزشکی آزاد و تعهد و پیراپزشکی و ... خودم فرهنگیان رو انتخاب کردم

خیلی راضیم

آینده شغلی خوبی داره و اگه زرنگ باشی میتونی کلاس خصوصی و کنکور بذاری و درآمد خودتو بهتر کنی

روز تعطیل برای خودت و خانوادته

در آینده اگه ازدواج کنی بهتر به زندگی متاهلی میتونی برسی

نهایتا میتونم بگم از ته دلت اگه دوسش داری، بیا این رشته

چون ممکنه با دیدن بچه های علوم پزشکی گاها ناراحت بشی یا پشیمون بشی اگه با علاقه نیای

راضی هستی؟ اگه معلم بشی بیشتر میدن بهت؟

چی بگم واقعا نمیدونم باید یکم برم جلو تا بدونم راضیم یا نه

حتی نمیدونم تعهدم تموم شد تو معلمی میمونم یا انصراف میدم

بعد اینکه بین کارمندای دولت معلما کمتر از همه حقوق میگیرن ولی یچیز دیگه که هست اینه که دانشجوهای فرهنگیان از همون اول خیالشون راحته بیکار نمیمونن ولی بقیه ارگان ها بخوای کارمند شی کلی دنگ و فنگ داره و پارتی میخواد...

همع جوانب رو بسنج بعد تصمیم بگیر

و اینکه بله وقتی معلم شدی بیشتر میدن

وطن عشق من هم وطن جان من،وطن روح من عز و ایمان من💚🤍❤️《رابرت من این زندگی رو دوس ندارم،شبیه دا...ه》

من دانشجوی دبیری فرهنگیانمالان حدودا حقوقم دریافتی ۱۲ تومن هستشمن خیلی دوسش دارم و با علاقه زیاد خود ...

من دنبال یه شغل میگردم که هم درآمد داشته باشه هم آسون باشه ولی همه میگن معلمی حقوقش کمه

چی بگم واقعا نمیدونم باید یکم برم جلو تا بدونم راضیم یا نهحتی نمیدونم تعهدم تموم شد تو معلمی میمونم ...

دلم میخواد فرهنگیان بخونم میترسم حقوقش کم باشه نتونه پاسخگوی نیاز هام باشه

دلم میخواد فرهنگیان بخونم میترسم حقوقش کم باشه نتونه پاسخگوی نیاز هام باشه

من حقیقتش الان دنبال اینم که یه شغل دومی برای خودم پیدا کنم یا بعد از درسم حقوق بخونم و اون مدت آزمون وکالت بدم که اگر قبول شدم از معلمی انصراف بدم

چون واقعا حقوقش کمه...

من دنبال یه شغل میگردم که هم درآمد داشته باشه هم آسون باشه ولی همه میگن معلمی حقوقش کمه

ببین عزیزم باید به خیلی چیزا فکر برای انتخاب شغل

مثلا ببین حمایت مالی خیلی خوبی داری یا نه؟رشته های پزشکی و علوم پزشکی تا اون تایمی که درسشون تموم نشه ، درآمدی ندارن پس نیاز به حمایت مالی خانواده دارن چون در کنار اون حجم از درس و کتاب واقعا سخته که بخوان کار هم کنن

دوم اینکه پشتکار خیلی زیادی داری یا نه؟ برای اون رشته ها یا حتی رشته های مهندسی ، پشتکار خیلی زیاد و تلاش خیلی زیاد میخواد چون بازار کار الان زیاد خوب نیست ، پزشک عمومی خیلی زیاد شده و مردم اغلب هر مشکلی که داشته باشن به پزشک متخصص مربوط به بیماریشون مراجعه میکنن پس باید تخصص بخونی بعد از اتمام دوره عمومی نهایتا به این نتیجه میرسیم که پشتکار و تلاش خیلی زیاد به همراه حامی میخواد که این مسیر طولانی رو طی کنی

مورد سوم بحث استقلال و مستقل شدن هستش

گاهی اوقات آدم میخواد سریع مستقل بشه ، شده با حتی یه درآمد کم ولی اون حس استقلال رو به دست بیاره

من این مورد خیلی برام مهم بود چون به اعتماد به نفسم خیلی کمک کرد

من از نظر مالی خداروشکر مشکلی ندارم و پدرم همیشه حامی من بوده ولی اینکه خودم درآمد دارم ، با درآمود خودم لباس میخرم، لوازمی که دوست دارم رو تهیه میکنم یا با درآمد خودم به پدرم و مادرم کادو میدم ، حس خوبیه برام

به همه این موضوعات باید توجه کنی و بعد با چشم باز آینده شغلی خودت رو انتخاب کنی

ببین عزیزم باید به خیلی چیزا فکر برای انتخاب شغل مثلا ببین حمایت مالی خیلی خوبی داری یا نه؟رشته های ...

فرهنگیان از این نظر که از همون دانشجویی حقوق میدن واسه من خوبه چون اوضاع اقتصادی خانوادم خوب نیست و تعطیلات زیادی هم داره ولی از این نظر که میگن حقوقش کمه واسه من خوب نیست چون پول زیادی نیاز دارم