2821
2789
عنوان

ازدواج موفق

119 بازدید | 12 پست

من خیلی دودل بودم این تاپیک بزنم یا نه

من دوران مجردیم سختی و تنهایی زیادی کشیدم

همیشه تنها بودم، تنها باشگاه، تنها استخر، تنها دانشگاه، همه جا تنها بودم،هیییچ دوستی نداشتم یعنی اصلا دوست نداشتم کسیو وارد حریمم کنم هم راحت بودم از تنهاییم هم خیلی ازار دهنده بود برام بیشتر اوقات کسی نبود باهاش کافه برم، کسی نبود درد و دل کنم کنارش، خلاصه دوذان مجردی خیلی خوبی نداشتم و تمام امید و ارزوم این بود خدا توی ازدواجم برام جبران کنه.

سال ۱۴۰۱ یجایی خوندم نماز جعفرطیار برای ازدواج خیلی تاثیر داره فقط باید با دل شکسته خونده میشد، از همون موقع سعی کرده بودم پنجشنبه شبا بعد نماز، جعفرطیار بخونم و هدیه به امام زمان کنم، این کار من تا سال ۱۴۰۳ طول کشید خیلی وقتا هم پیش میومد که یادم میرفت ولی باز دوباره شروع میکردم، و الان نزدیک یکساله عروسی کردم و بزرگترین خیر دنیا و بهترینا روزیم شده .

این تاپبک برای تمام کسایی که توی سختی هستن نوشتم تا بدونن همیشه و در هر شرایطی با توسل به ائمه میتونید بهترینارو روزی خودتون کنید.

انشالله همه خوشبخت و عاقبت بخیر باشید♥️

🕋°| ﷽ |°🕋مربی و ناجی شنا

مذهبی چادری هستی حتما

کلا شانس این افراد برای ازدواج خیلی بیشتره چون ویزای مذهبی کلا ازدواجین

🎓 دانشجوی حسابداری . 🧵 خیاط و گلدوز. 🎀 طراحی کیفهای روبانی و بافت عروسکهای دستساز. «دنیایی از رنگ و نظم»✨ «Handmade with Love 💖»🌙 درخواست دوستی قبول نمیکنم 😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم مشکل اعصاب و روان دارم و تنها کسی که کمکم کرد شوهرم بود منم جعفر طیار خوندم .همسرم بهیچ عنوان عصبی نیست و عصبی شدن هام رو درک میکنه از خدامیخوام در خیر براش بازکنه همیشه .منم کمک کنه کمتر عصبی بشم

مذهبی چادری هستی حتما کلا شانس این افراد برای ازدواج خیلی بیشتره چون ویزای مذهبی کلا ازدواجین

عزیزم بخت و اقبال خوب ربطی به این چیزا نداره

من دوستم کاملا با من متفاوته ولی یکی دوسالی هست به حرفم عمل میکنه بهترین همسر دنیارو داره خداروشکر

🕋°| ﷽ |°🕋مربی و ناجی شنا

منم مشکل اعصاب و روان دارم و تنها کسی که کمکم کرد شوهرم بود منم جعفر طیار خوندم .همسرم بهیچ عنوان عص ...

انشالله همیشه خوشبخت باشید ♥️

🕋°| ﷽ |°🕋مربی و ناجی شنا

خوشبخت بشیدمنم تنهابودم وناامیددقیقانمازجعفرطیارروهرروزهمراه بادعای زادالعمادخوندم دی ماه نامزدکردم چندروزپیشم عقد🫠

تمام حواسم هست کسی رانرنجانم چون من مسافرخاکم شمارانمیدانم🫠♡

خوشبخت بشیدمنم تنهابودم وناامیددقیقانمازجعفرطیارروهرروزهمراه بادعای زادالعمادخوندم دی ماه نامزدکردم ...

خوشبخترین باشی انشالله ♥️

🕋°| ﷽ |°🕋مربی و ناجی شنا

انشاله خوشبخت باشین .مجردی خوبی داشتین اتفاقا . خیلی خانوما اجازه ندارن تنها از خونه بیرون برن تو مج ...

خب منم محدودیت های خودمو داشتم ولی از این دید نگاه میکنم حق با شماست

خوشبخت و عاقبت بخیر باشید ♥️

🕋°| ﷽ |°🕋مربی و ناجی شنا

خب منم محدودیت های خودمو داشتم ولی از این دید نگاه میکنم حق با شماست خوشبخت و عاقبت بخیر باشید ♥️

صددرصد هر کسی داستانها و سختیهای خودشو داره مهم حال حاضره ادمهاست . امیدوارم همه ادما به ارزوهاشون برسن دلشون اروم بگیره