2821
2789
عنوان

خیانت مرد متاهل

255 بازدید | 19 پست

مردی که خانمش دوبار بهش شک کرده ولی مرده هر بار یه داستانی سر هم کرده تا رسوا نشه چجوری باید به زنش فهموند که شوهرش داره خیانت میکنه و حتی با دوست دخترش رابطه ج...سی هم داره؟؟؟

این قضیه مربوط به دوستمه که اومده برام تعریف کرده هرچقدر خواستم منصرفش کنم ولی گوش نمیده به حرف اصلا

من بجاش عذاب وجدان دارم

دوستت خودش دارای درکشعوره خودشو زده به اون راه بیخیال شو

🎓 دانشجوی حسابداری . 🧵 خیاط و گلدوز. 🎀 طراحی کیفهای روبانی و بافت عروسکهای دستساز. «دنیایی از رنگ و نظم»✨ «Handmade with Love 💖»🌙 درخواست دوستی قبول نمیکنم 😊

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

دوستی رو باهاش قطع کن

و واقیعت اینه که یه زن اگه به شوهرش اطمينان داشته باشه هیچ کسی نمیتونه اطمینان رو بشکنه مگه اینکه اون خانم خودش متوجه بشه

یکی از سخت ترین کارهای دنیا چال کردن آرزو هاست نه آرزو های ماورایی بلکه آرزو هایی که واسه جامعه اصلا آرزو حساب نمیشه و اصلا دغدغه ای مثل اون ندارن که اسمش بشه آرزو

با یه خط جدید بهش پیام بده بگه عشقم این خط جدیدمه زنت نبود زنگ بزن بهم

تو ماشینش شنود بذاره

تو خونه دوربین و شنود کوچولو قایم کنه به بهانه ای چند ساعت یا یکی دو روز خونه رو ترک کنه

ماشین شوهرشو با دقت بگرده

کشو ها گوشه کنار های خونه هم همینطور

پرینت بگیره از مکالمات و پیامک هاش

رسید حساب ها و خریداشو بگیره

یه مدت موجودی کارتشو چک کنه ببینه چقد کسر میشه مبالغ مشکوکی خرج کرده یا نه

It is a truth universally acknowledged, that a person in possession of a pile of books, must be in want of more shelves

نگو .اون زن خودش دوبار بهش شک کرده مطمئن باش از تو بهتر میدونه شوهرش داره چکار میکنه ،فقط نمیخواد قبول کنه.بگی میشه آدم بده،ممکنه شوهرش بفهمه تو گفتی دردسر بشه برات دوستو و شوهرش بشن هم دست .

اونوقت بگی یکی رو داغون کنی که چی بشه؟؟

به هزار و یه دلیل از ذهنت بیرونش کن فقط گفتن این حرف ضرره.نگو نگو نگو......