2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

چن وقت پیش بچه های کلاسمون گروهی خریدن چن تومنم تخفیف گرفتن الان فک کنم قیمتش بیشتر شده

من حیفم اومد اون همه پول بدم واسه یه گوشی چون دانشجو چقدر استفاده میکنه مگه....والا اتند رو ندیدم لیتمن بندازه همش گردن دانشجوعه

بسته به کاربردش داره اینکه واقعا به بالین علاقه داری یانه

بعضی ها کلا به مریض دست نمیزنن

معمولی مث ریشتر هم کارت رو راه میندازه ولی قطعا لیتمن بهتره فقط نباید ازت بدزدن (واسه منو دزدیدن)

چن وقت پیش بچه های کلاسمون گروهی خریدن چن تومنم تخفیف گرفتن الان فک کنم قیمتش بیشتر شدهمن حیفم اومد ...

عزیزم ببخشید اکسترن ها فقط صبح بیمارستان میرن یا بعدظهر ها هم بیمارستان دارن؟

از هیتلر پرسیدند، پست ترین انسانها کیستند؟گفت: "کسانی هستند که در تصرف کشور هایشان با من که بیگانه بودم همکاری کردند، چون وطن مادر است و آنها زمینه سازی کردند تا من حتی برمادرشان مسلط شوم!!••• کاشکی یه بارون بزنه غم شهرو بشوره ببره🤍

چن وقت پیش بچه های کلاسمون گروهی خریدن چن تومنم تخفیف گرفتن الان فک کنم قیمتش بیشتر شدهمن حیفم اومد ...

من دوستام خریدن تو فکر این بودم منم بخرمicon

پزشک عمومی(انترن)

هنوز اکسترن نشدم آخرای فیزیوپاتم دقیق نمیدونم فک کنم کشیک هم دارن

کدوم دانشگاهی؟

از هیتلر پرسیدند، پست ترین انسانها کیستند؟گفت: "کسانی هستند که در تصرف کشور هایشان با من که بیگانه بودم همکاری کردند، چون وطن مادر است و آنها زمینه سازی کردند تا من حتی برمادرشان مسلط شوم!!••• کاشکی یه بارون بزنه غم شهرو بشوره ببره🤍

شمال غرب

عه

اردبیلی؟