2821
2789
عنوان

راهنمایی

| مشاهده متن کامل بحث + 177 بازدید | 55 پست
طلسم روی رزق و روزی و روابط اعضای خانوادشم تاثیر میزارهخیلی بده باعث بدبیاری میشه نماز باطل سحر حضرت ...

چقدر خوب درک کردین🥲

بله خونده...

آدم دلسوز و درستیه

عجیبه قفل شده همه چیش و ازینورم مشکلات جنسی...

از مشاور عزيزم. تو شهرتون مشاور نيست؟اگه حضوري نميتوني بري از مشاوره هاي تلفني كمك بگير. يا زنگ بزن ...

به حرز رضوی زنگ زدم

آخه ازشون حرز خریده بودم

گفتم هنوز مشکلش حل نشده و حاج آقا گفتن سیفی صغیر بخون

۴۱ روز خوند هنوز مشکل حل نشده

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چقدر خوب درک کردین🥲بله خونده...آدم دلسوز و درستیهعجیبه قفل شده همه چیش و ازینورم مشکلات جنسی...

اینا از کجا پیدا میکنن دعانویس

همشون صبی و یهودای ان ی دعا محبت بگیری سنگینی میندازه بیچاره میشه آدم

قبل خواب هفت بار سوره زلزال بخون شاید توخواب راه حلش نشون دادن

موکل طلسم ایمان آدم زیر سوال میبرن توگوشت زمزمه میکنه خدا کجاست پس چرا تو این همه سال کمکت نمیکنه

دچار نشخوار ذهنی میشه آدم

از خود شخص انرژی میگیرن همش خسته میشه

سه روز تعلیق بودم😅 این🌵همون عشق توعه برای خودم لباسش کردم و حالا تقدیمش میکنم به خودت 🪡یاد نی نی سایت محله قدیم کوچه دیوونه ها بخیر

یکی از عوامل عادت به این گناه متاسفانه داشتن موقعیت بیکاری و تنهایی هست. اگر خانواده تنهاش نگذارند و ...

بله الان بیکاره و خونه ست

منم بخوام سرگرمش کنم با من دعوا میکنه و میگه انجام نمیدم به من ربطی نداره و میره اتاق

کار فنی هم هستاااا مردونه ست میگه خودت انجام بده

اون شهوته که میاد از خود بیخود میشه و نمیخواد کسی یا چیزی مانعش بشه...

شرایط زندگیمونم یه جوریه که ما دو تا با هم زندگی میکنیم

اینا از کجا پیدا میکنن دعانویس همشون صبی و یهودای ان ی دعا محبت بگیری سنگینی میندازه بیچاره میشه آدم ...

والا نمیدونم زندگیه خودشونم عالی پیش میره و مشکلی ندارن

ولی بد طلسمی واسه برادرم گرفتن

انرژی خواری داره بله بی انرژی و کسله و همش خسته ست و فعالیتی نداره

اوایل اینجوری نبودااا

هی قرآن میخوند و آیه الکرسی

ولی انقدر این قفل شدنه و بن بست طولانی شده(بیشتر از حدود ۱۰ ساله) از خدا خسته شده میگه همون بره کار کافرا رو درست کنه منافقا رو پیشرفت بده

سراغ این دعانویس معمولیا نرین ی استاد ماهر پیدا کن از افراد راز دار پرس و جو کن شاید یکی پیدا شد

استادای اصلی موکل احضار میکنن مشکل بررسی میکنه

دعانویس موکل طلسمی که از موکل خودش قویتر باشه رو نمیتونه باطل کنه

گناه داره عمرش تلف شد

موکل طلسم رو همزادش تاثیر میزاره

10سال خیلیه منم سه سال نفهمیدم سحر دارم میگفتم اعضای خانواده نحسن مشکل دارم من هیچیم نیس درحالی که مشکل اصلی خودم بودم

سه روز تعلیق بودم😅 این🌵همون عشق توعه برای خودم لباسش کردم و حالا تقدیمش میکنم به خودت 🪡یاد نی نی سایت محله قدیم کوچه دیوونه ها بخیر

نه عزیزمتاسفانه تلگرامم وصل نمیشهولی شما اسم کانال یا گروهو بگووصل شدن ان شاءالله نگاه میکنم

اون که گفتم را بهش بگو @iranians_psychology را بهش بده. بگو فایل اضطراب را گوش کنه. سوالی داشت به ادمین پیام بده. می تونه در دوره های هفتگی هم شرکت کنه.

بیفته توی این مسیر و گوش دادن فایل ها یکم متوجه موضوع میشه.

بله نظر منم طبیعی نیست ولی میگن غریزه ی آقایونه از زمان خلقت، بخاطر همین کلا ازدواج میکننمنم جای آقا ...

بله خب اگه قضیه سک س توی ازدواج منتفی باشه که هیچ مردی ازدواج نمیکنه. اما اونجورام نیس که وقتی شهوت غلبه کنه آنقدر سرکش باشه که آدمی نتونه حریفش بشه

آخه نباید اینجوری خراب میشدسالها تلاش کرده بود شبانه روز نخبه بوداز غصه ی زیاد و بغض بی نتیجه موندن ...

یجای کار میلنگه....باید بیشتر بررسی شه

شاید بتونم کمکتون کنم.

اگه ایراد نداره درخواست بدم.

با شما درخواست بدین

آخه نباید اینجوری خراب میشدسالها تلاش کرده بود شبانه روز نخبه بوداز غصه ی زیاد و بغض بی نتیجه موندن ...

یجای کار میلنگه....باید بیشتر بررسی شه

شاید بتونم کمکتون کنم.

اگه ایراد نداره درخواست بدم.

یا شما درخواست بدین