2821
2789

راستش از دربه دری و مستاجری بیزارم ولی مرتضی گرد هم چند سال پیش رفتیم برای خرید مبل خیلی افتضاح بود و بدون امکانات اونم واسه ما که بچه مدرسه ای داریم فکر کنم مدرسه هاشم محیط خوبی نباشن ،الان شوهرم پیله کرده که بریم یه واحد بخریم بشینیم ولی من اصلا اصلا دلم نمیخواد اونجارو

میشه نظرتون و بگین لطفا

هر جایی بتونی بخری خوبه

هر چقدر محیطش بد باشه به هر حال از مستاجری بهتره

پدرم اون منطقه سوله صنعتی داره میدونم محیط بدی داره پر از خلافکار و الوات هست اما چاره چیه

پولتون به مناطق دیگه مثل پرند یا شهرک ناز فردیس نمیرسه ؟اون مناطق محیطشون خیلی بهتره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تازگیا رفته بودم مبل بخرم زیاد جالب نبود چقدر پول دارید؟

اره خودمم رفتم اینقدر هم که ازش بد گفتم پسرمم حاضر نیست اسمشو بیاریم همش میگه من مرتضی گرد نمیام 😅

تقریبا نزدیک ۳تومن

بخر بده اجاره برو جای بهتر

ولی پول دستت نگه ندار خونه رو بخر هرجا که میتونی

پاینده ایران و ایرانی❤️🕊💚خدا دیرگیره ولی شیر گیره👌🏻🤣این روزا حلال زاده ها در رنجن👌🏻وطن یعنی سرای ترک تا پارس،وطن یعنی خلیج تا ابد فارس🫶❤️یک مرد واقعی از شما حمایت میکنه و به شما آزادی عمل و اندیشه میده، مرد واقعی در پوشش غیرت باعث اذیت و آزار شما نمیشه ،اما یک نر واقعی شما رو محدود میکنه و آزادی عمل رو از شما میگیره👌🏻من یک زنم خودم میتوانم واسه پوشش، رفتار و گفتار خودم تصمیم بگیرم و احتیاج به دخالت هیچ مردی نیس✌🏻💯کلمات فمنیست و روشن فکری واسه فشاریا فحش حساب میشه😂🤦🏻♀️اتفاقا درس بخونید و دانشگاه برید، تحصیلات باعث تربیت آگاهانه فرزندان والگو سازی درست میشه باعث میشه تفکر نقادانه داشته باشید و زود باور نباشید🫰🏻💞من از نسل پادشاه کوروش کبیرم😍🤍

اره خودمم رفتم اینقدر هم که ازش بد گفتم پسرمم حاضر نیست اسمشو بیاریم همش میگه من مرتضی گرد نمیام 😅ت ...

سمت گلستان و صالح آباد نمیرید؟

از مرتضی گرد بهترن اینا

یا نسیم شهر از مرتضی گرد بهتره

یافت آباد نمیدونی چطوره محیطش دوستم میخواد بخره اما دودله

محیطش خوبه خیلی خیلی خیلی بهتر از پرند و مرتضی گرد هست

شغل فامیلی ما بازار مبل یافت آباد هست به اون قسمت ها آشنایی زیاد دارم همیشه رفت و آمد داشتم

منطقه پایینی هست محیط کمی سنتی داره همه با هم آشنا هستن آمار مواد هم کمی بالا هست اما بازم بهتر از مرتضی گرد هست امکانات زیاد داره نزدیک میدان بهاران خوبه