2777
2789
عنوان

کله پاچه پلو

3419 بازدید | 18 پست

سلام خانما شما کله پاچه پلو پختید؟ چی میریزید توش که بو ضخمش برطرف بشه؟من دارچین و زعفرون زدم

ﺑﺎﻭﺭ ﻧـﻤﯽ ﮐﻨـﻢ ﺧﺎﻟﻖ ﻧﻈـﻢ ﺩﺍﻧـﻪ ﻫﺎﯼ ﺍﻧـﺎﺭ ﺯﻧـﺪﮔﯽ ﻣﺮﺍﺑﯽ ﻧﻈـﻢ ﭼﯿـﺪﻩ ﺑﺎﺷـﺪ!.....

عزیزم اول کله پاچه رو بایه پیاز بزرگ ودارچین فلفل وبرگ بو بذارخوب بپزه .بعدش با آبش دمپخت درست کن وگوشتای کله پاچه رو بذار کنارش خیلی خوشمزه میشه 

خداجونی مچکرم که یه نی نی گذاشتی تودلم خودت هواشو داشته باش😍😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کله پاچه پلو چیه؟😨

من که دوست ندارم اما همسرم دوست داره چون من براش درست نمیکنم هر موقع میریم خونه مامانم مامانم از شب میذاره بپزه برای صبحانه همسرم

با زعفرون میپزه و با نون میخورن

.Pain🔥you made me a believer

ما هم گاهی اوقات میپزیم اما الان احساس کردم یذره بوی ضخم میده دارچین و زعفرون زدم اما نمیدونم چیا باید بریزم

عزیزم اول کله پاچه رو بایه پیاز بزرگ ودارچین فلفل وبرگ بو بذارخوب بپزه .بعدش با آبش دمپخت درست کن وگ ...

چه جالبه تا حالا نشنیده بودم !

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
چه جالبه تا حالا نشنیده بودم !

خیلی خوشمزه میشه امتحان کنید حتما.اینجوری میتونید بابرنج بخورید خیلی هم خوشمزه میشه.

خداجونی مچکرم که یه نی نی گذاشتی تودلم خودت هواشو داشته باش😍😍😍
نشنیده بودم تا حالا. راستش شخصا نگاهش هم نمیتونم بکنم اما نوش جون هرکس که دوست داره☺

من اصلا با کله پاچه نمیتونستم ارتباط برقرار کنم اما از شانسم خواهرم کله عقیقه بچشو آورده و مجبورم کرده بپزمش منم از اونجوری که آب داشته باشه چندشم میشه و با برنج پختم

من اصلا با کله پاچه نمیتونستم ارتباط برقرار کنم اما از شانسم خواهرم کله عقیقه بچشو آورده و مجبورم کر ...

پس این کشف به اسم خودت ثبت میشه 😁

امیدوارم خوشمزه بشه و همه تعریف کنن ازش

حال متکلم از کلامش پیداست