2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

جریان مرد سنندجی چیه؟

بتن مگر سیمانش کمه، درنتیجه ترد تر و شکننده تره، جاش کجاست؟‌ زیر فونداسیون. هرچی بتن بهتر و محکم تر میشه تو طبقات بالایی ازش استفاده میشه. من راجع به بتن حرف نمیزنم

جریان مرد سنندجی چیه؟

پدره به بچه هاش تجاوز کرده با زنش(نامادری بچه ها) شکنجشون کرده فیلماشون ببینی با یه وضعی بچه ها پیدا شدن اینقدر موهاشون کشیده بودن دختره کچل شده بود 😭

پدره به بچه هاش تجاوز کرده با زنش(نامادری بچه ها) شکنجشون کرده فیلماشون ببینی با یه وضعی بچه ها پیدا ...

یا خدا 😨😢بگو که اعدامش کردن این پست فطرتو

خوشحالی خودتونو بزارید تو اولویت حتی  اگه بهقیمت ناراحتی بقیه باشه. 
پدره به بچه هاش تجاوز کرده با زنش(نامادری بچه ها) شکنجشون کرده فیلماشون ببینی با یه وضعی بچه ها پیدا ...

ای وای...

بعضی ها کلا از پدر بودن فقط اسپرمشو فراهم کردن😑😔

امیدوارم قانون سر این دیگه نگه پدر بوده صلاح دیده به بچش تجاوز کنه(چون پدر میتونه بچشو بکشه فقط ده سال زندانی داره بدون قصاص و دیه...)

بتن مگر سیمانش کمه، درنتیجه ترد تر و شکننده تره، جاش کجاست؟‌ زیر فونداسیون. هرچی بتن بهتر و محکم تر میشه تو طبقات بالایی ازش استفاده میشه. من راجع به بتن حرف نمیزنم

کلثوم اکبری زن بود یادتونه

به سلامتی ۳ لاشی قاضی متهم ناشی 🥂 به سلامتی ۳ دلبر مادرم پدرم عشقم ♥️ به سلامتی ۳ کس ناموس رفیق وطن🍻 به سلامتی ۳ همراه رفیقم گوشیم پیکم 🥂 به سلامتی ۳ مکان خونم قلبم قلبش ♥️🍷

ای وای...بعضی ها کلا از پدر بودن فقط اسپرمشو فراهم کردن😑😔امیدوارم قانون سر این دیگه نگه پدر بوده ص ...

واقعا قانون باید بازنگری بشه من یادمه همینجا یه خانومه بود طلاق گرفته بود بعد طلاق شوهرش به پسر بچشون نظر داشت اذیتش می کرد

مردایی کلثوم کشت ادم بالغ بودن بچه نبودن پسرای خودش نبودن چند ماه شکنجشون نکرده بود تجاوزم نکرده بود

من که اون لاشی سنندجی تایید نمیکنم

به سلامتی ۳ لاشی قاضی متهم ناشی 🥂 به سلامتی ۳ دلبر مادرم پدرم عشقم ♥️ به سلامتی ۳ کس ناموس رفیق وطن🍻 به سلامتی ۳ همراه رفیقم گوشیم پیکم 🥂 به سلامتی ۳ مکان خونم قلبم قلبش ♥️🍷