بچها مم ۲۳ سالمه دانشگام تموم شده یکی خیلی دوسم داره ولی سربازه شرایطش اوکی نیس ب خونوادم زنگزده ولی چون کار نداره مخالفن ۷ ماه دیگه سربازی داره هنوز و من خواستگار دارم تازه یکی رد کردم بخاطر اون پسره کارمند بود خونوادم خیلی عصبی آن از دستم میگن زندگیتو تباه میکنی همش الکی رد میکنی چیکار کنم 😭😭ولی من بهش قول دادم صبر میکنم تا سربازی تموم کنم نمیتونم وقتی ب نبودنش فکر میکنم حس خفگی میگیرتم
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
💪🏻لطفا با من درددل نکنید من خودم به زور شیره سرپام😉😉😉🥺😂🦶🏻🦶🏻🦶🏻🥴🫠از خواب چو برخیزم ،اول تو به یاد آیی🐓سبز میپوشی، کویر لوت جنگل میشود،عاقبت جغرافیا را هم تو عاشق میکنی❤️
هنوز زوده بزار سربازی تموم بشه و ایشون یک شغل خوب پیدا کنن
موقعیت داره از دست میده
آقا هستم👨💼 کارآموز کانون وکلای دادگستری⚖️ آقایونی که تو این سایتن، اگه صحبت یا دردو دلی دارید بیایین پیش خودم، با درخواست های دوستی بیخود، مزاحم دیگران نشویم🙏
ترسناکه ولی حس ششم میگه دست آخر بهش نمیرسی و با یکی دیگه و یه جای دیگه بعد از اون ازدواج میکنی
آقا هستم👨💼 کارآموز کانون وکلای دادگستری⚖️ آقایونی که تو این سایتن، اگه صحبت یا دردو دلی دارید بیایین پیش خودم، با درخواست های دوستی بیخود، مزاحم دیگران نشویم🙏