2789
عنوان

دختر خواهرشوهرم صبح زنگ زد به شوهرم میگه ده روز مونده تا تولدم

| مشاهده متن کامل بحث + 5486 بازدید | 160 پست
اره کردم دزد داداشم بود الان کاریش ندارم اگه اون نداشته باشه داداشم ماله منه فقط

این تفکر اشتباهه

خودتم قراره دزد داداش کسی باشی یا هستی؟

یا مامانت؟

من که وقتی زن داداشم با داداشم صمیمی باشن بال درمیارم

اگه واقعا داداشت دوست داشته باشی میگی هرجایی باشه که دلش خوش باشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عیبی نداره بگو چقد خوشحال میشم برای خواهرزادت کادو بگیریم میخام بهترین چیزو انتخاب کنمممبزار شوهرت ف ...

نمیتونم این کارو کنم چون مادرش بی لطفیای خیلی بزرگی کرده

از تهمت بگیر تا فحش و خراب کردنم پیش غریبه ها و دعوا تو عروسی بی احترامی به خانوادم الان کدوم محبتشو جبران کنم واقعا

این تفکر اشتباههخودتم قراره دزد داداش کسی باشی یا هستی؟یا مامانت؟من که وقتی زن داداشم با داداشم صمیم ...

بخدا من با زنداداشم عین دوتا خواهریم هعی نمیدونم چرا نصیب من این شد

من میگم اصلا دخالت نکن بزار هر چی میخواد بده اصلا تو یادآوری هم نکن شاید تا اون موقع خودش یادش رفت
عوضش توهم به خانواده خواهرزاده برادرزاده خودت هر چقدر بخوای کادو بده اونم نمیتونه. دخالت کنه

دلم گرفت با این تاپیک

من برای دختر خواهرشوهرم همه کار میکردم خواهرت نداشت من براش خواهری میکردم

همیشه بهم میگفت من جز تو کسی رو ندارم و ازم حرف میکشید

منی که هیچ وقت با کسی حرف نمیزدم با اون حرف میزدم

بعد مینشست کنارم راهکار بهم میداد که چجوری جلوی اخلاقای بد شوهرم وایسم

همیشه براش کادو میخریدم هرچی خوراکی برای بچه م میخریدم عینشو برای اونم میخریدم چون خوراکی خیلی دوست داشت

بعد زد یهو همچین زیر پامو کشید یه کاری کرد باهام که تا یک سال و نیم با مادرشوهرم اینا قطع ارتباط شدیم

با خودشم الان دو ساله هیچ ارتباطی ندارم نه خودش نه مادرش

میومد خونه من میموند میگفت برو به مامانم بگو بذاره من بمونم خونتون یهو میدیدی من باردارم بودم یک هفته با مادرشوهرم اینا خونم بودن اصلا یادم نمیره کارایی که براش کردم و جوابی که اون بهم داد

دعوت کردن تو نرو به هیچ وجه نرو اما جلوی شوهرت رو نگیر و در تعیین کادو هم دخالت نکن ، حق شوهرته به خواهرزاده اش چیزی خواست کادو بده ...به همسرت هم بگو من دخالت نمیکنم تا یاد بگیره اونم توی روابط تو با خونواده ات دخالت نکنه

کاربر آقا ...با مغرور مغرور باش با فروتن فروتن