2821
2789

تابستون پیش همه جمع شده بودیم خونه مامان بزرگم شهرستان بعد خانواده ایشون هم چون اون موقع اونجا خونه نداشتن اومده بودن خونه خواهرش که میشه زن پسرعموم هیچی دیگه نگاها و چشم تو چشم شدنا و....اینا شروع شد تا برگشتم از سفر ریکوست داد قبول کردم بعد تولدش استوری گذاشت تبریک گفتم بعد یه شب که به حرف خودش حالش خوب نبود پیام داد بهم سلام خوبی بعد منم گفتم ممنون گفتش که ببخشید دیشب حالم خوب نبود و این پیام فوروارد شده برای همه منم گفتم مشخص بود متوجه شدم گفتش از کجا گفتم از فیلم عروسی(این ماجرا داره) بعد گفتش که پس از فیلم عروسی پیگیری همه میشی اینطوری دیگه اونجا دعوامون شد بلاکش کردم😅بعد یه ماه تقریبا عروسی دخترعموم شد گفتم زشته دوباره چش تو چش شم باهاش ولی بلاک باشه آنبلاکش کردم بهم ریکوست داد قبول کردم(انگار آقا منتظر بود آنبلاک بشه ریکوست بده😂)بعد یه روز یه دفعه دیدم پیام داد آدمای اطرافمو حالشونو میپرسم خواستم حال تو ام بپرسم(دیوونه داشت سر صحبتو باز میکرد خیر سرش😂)دیگه اینجا صحبت کردیم بعد یه ویدیو فرستاد منم ناراحت شدم دوباره دعوا کردیم بلاکش کردم😅بعد عروسی دختر عمه ام شد گفتم دوباره چشمم به چشمش بیوفته به هر حال زشته بلاک باشه دوباره آنبلاک کردم(اون عروسی رو که نرفتیم ما اونا هم اصلا دعوت نبودن)بعد حالا یکی نیست بگه تو که بلاک کردی دیگه چرا آنبلاک میکنی دختر اونم همچین آدم پروییو بعد دوباره ریکوست داد قبول کردم(این وسط یه ماجرا هست که طولانیه پس بگذریم ازش)بعد اون ماجرا من پیام دادم که به رسم ادب که دفعه پیش حالمو پرسیدی خواستم حالتونو بپرسم دیگه سر صحبت باز شد اون ماجرا رو حرفشو زد منم ناراحت شدم این دفعه فقط آنفالوش کردم دیدم اونم آنفالو کرده یه مدت گذشت دوباره ریکوست داد منم مثل همیشه قبول کردم بعد پیام داد که میدونی چرا هی دعوامون میشه چون پیوسته صحبت نمیکنیم(یعنی عاشق سر صحبت باز کردناشم😅)دیگه این شد که پیوسته صحبت کردیم بعدم اسفند مهاجرت کرد فعلا دیگه موندیم همینطوری🥺

خلاصه که داستان ما هم اینطوری.....

شما هم داستانای قشنگتو بگید ببینم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

2823
2791
2779
2792