2821
2789
عنوان

ازدواجم😓😥

| مشاهده متن کامل بحث + 704 بازدید | 50 پست
ان شالله خوشبخت بشید شما مرد هستید دستتون بازه

واقعا اینجوری که فکر میکنید نیست

واسه مردا سخت تره چون اون چیزی که میخوان پیدا نمیشه ، اگه هم بشه طرف ممکنه رد کنع و همه چی برگرده به اول

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اینقدر بدم میاد میگن توی جامعه باش مگه دوره قاجار هست دخترا همش توی خونه باشن، الان 99 درصد دخترا توی جامعه هستن

یکی از سخت ترین کارهای دنیا چال کردن آرزو هاست نه آرزو های ماورایی بلکه آرزو هایی که واسه جامعه اصلا آرزو حساب نمیشه و اصلا دغدغه ای مثل اون ندارن که اسمش بشه آرزو

تجربه من امتحان شده هست

من به یکی از آشنا ها گفتم انجام بده برای ازدواجش ،بعد خودم امتحانی چند روزی تو قنوت نماز هام خواندم

یک ماه نشد ازدواج کردم،با اینکه اصلا قصدش رو هم نداشتم

اما خب قسمت شد☺️🤍

تو قنوت بگو

رب هب بنا من ارواحنا و ذریاتنا قرت اعینن واجعلنا للمتقین اماما

اللهم عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری(س)🌾🌙کلنا فداک یا فرمانده جانم مهدی(عج)🌱دوستای خوبم خواستین بهم بگین براتون توحید بخونم و صلوات بفرستم✨♥خدایا!از بد کردن آدمهایت شکایت داشتم به درگاهت اما شکایتم را پس میگیرم...من نفهمیدم!فراموش کرده بودم که بدی را خلق کردی تا هر زمان که دلم گرفت از آدمهایت، نگاهم به تو باشد.گاهی فراموش میکنم که وقتی کسی کنار من نیست،معنایش این نیست که تنهایم.معنایش این است که همه را کنار زدی تا خودم باشم و خودت... با تو تنهایی معنا ندارد!مانده ام تو را نداشتم چه میکردمدوستت دارم، خدای خوب من.(دکترچمران)🕊🤍🌿

چندسالته؟

من اگه برگردم عقب ازدواج نمیکنم بااینکه زندگی خوبی دارم همدیگرو دوسداریم و حتی یادم نمیاد آخرین بار کی دعوا کردیم دوسال پیش شاییید

اما بعضی وقتا میگم کاش همونجوری دوست میموندیم خیلی سخته آمادگی کامل بابد باشه واس ازدواج

♥️🫶🏼

استارتر من ماه قبل یه نذر کردم واسه سلامتی یه نفر دیگه 40 روز سوره یاسین بخونم (توی پریودی هم نخوندم) هنوز هم تموم نشده (فقط وضو میگرفتم و تمام حجاب هم نداشتم)

نمیدونم واسه تاثیر سوره هست یا نه ولی تا الان 3 خواستگار اومد

یکی از سخت ترین کارهای دنیا چال کردن آرزو هاست نه آرزو های ماورایی بلکه آرزو هایی که واسه جامعه اصلا آرزو حساب نمیشه و اصلا دغدغه ای مثل اون ندارن که اسمش بشه آرزو

ففقط ازدواج تاحالا دوست پسر و فلان نداشتم دلمم نمیخواد داشته باشم کلا یک جوری ام که طرف از چند کیلو ...

خب پس داستان فرق کرد شما باید سنتی ازدواج کنی واسه این موضوع هم بیرون و توی جامعه بدرد نمیخوره باید بری مجلس دعا و سفره و ختم قرآن تا مادر شوهر آینده ات بپسندتت

جایی میری که مردهای با کفایت میرن؟وقتی بیرونی چطور رفتار میکنی چطور میپوشی چطور صحبت میکنیاگه مردی ب ...

نه منظور بیرون خرید ،حرم و اینجور جاها

اکثرا چادر

گاهی کت و شلوار

زیاد به خودم نمیرسم

تاحالا کسی پیشنهاد نداده😂💔

تجربه من امتحان شده هستمن به یکی از آشنا ها گفتم انجام بده برای ازدواجش ،بعد خودم امتحانی چند روزی ت ...

چقدر کیبورد گوشیم اشتباه تایپ کرده🫠لطفاً سرچ کن و درستش رو بخون

اللهم عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری(س)🌾🌙کلنا فداک یا فرمانده جانم مهدی(عج)🌱دوستای خوبم خواستین بهم بگین براتون توحید بخونم و صلوات بفرستم✨♥خدایا!از بد کردن آدمهایت شکایت داشتم به درگاهت اما شکایتم را پس میگیرم...من نفهمیدم!فراموش کرده بودم که بدی را خلق کردی تا هر زمان که دلم گرفت از آدمهایت، نگاهم به تو باشد.گاهی فراموش میکنم که وقتی کسی کنار من نیست،معنایش این نیست که تنهایم.معنایش این است که همه را کنار زدی تا خودم باشم و خودت... با تو تنهایی معنا ندارد!مانده ام تو را نداشتم چه میکردمدوستت دارم، خدای خوب من.(دکترچمران)🕊🤍🌿