2821
2789
عنوان

دستمال خونی

| مشاهده متن کامل بحث + 622 بازدید | 62 پست
با همسنای خودشون

مگه بچه بازیه اخه

نه بابا

💪🏻لطفا با من درددل نکنید من خودم به زور شیره سرپام😉😉😉🥺😂🦶🏻🦶🏻🦶🏻🥴🫠از خواب چو برخیزم ،اول تو به یاد آیی🐓سبز میپوشی، کویر لوت جنگل میشود،عاقبت جغرافیا را هم تو عاشق میکنی❤️

ماشین صفر کیلومتر فراوونه

دختر صفر کیلومتر مگه هنوز هست؟

حس واقعی از ذهن دیگران یه حسه خدادادیه که فقط مردا دارن.یه زن فقط حس عشقو جذب میکنه که ۸۰درصدش اشتباهه

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

ماشین صفر کیلومتر فراوونهدختر صفر کیلومتر مگه هنوز هست؟

شاید اطراف تو نباشه اما اطراف من هست

.آهای با تو حرومزاده م که نمیبینی و نمیخوای ببینی که نوشتم متاهل .من فقطط تو رو یه حرومزاده میدونم ..به شناسنامه ت قناعت نکن برو یه تست دی آن ای بده تا بفهمی که واقعا یه حرومزاده ای .و بابات اونی نیست که اسمش تو شناسنامته 🤣🤣😂😂😏😏اونی که حلال زاده ناموس میدونه چیه ..اما تو حالیت نیست ناموس چیه .چون تو خانواده تون بی ناموسی موج میزنه و عادیه .... من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

اول برو اروپا بعد انکارکن

شما رفتی؟؟؟؟

💪🏻لطفا با من درددل نکنید من خودم به زور شیره سرپام😉😉😉🥺😂🦶🏻🦶🏻🦶🏻🥴🫠از خواب چو برخیزم ،اول تو به یاد آیی🐓سبز میپوشی، کویر لوت جنگل میشود،عاقبت جغرافیا را هم تو عاشق میکنی❤️

برو اروپا

خب میگم شما رفتی که قاطع حرف میزنی!؟؟؟؟

من دیگ حرفی ندارم باشه؟؟؟؟ بیخیال شو باش

برو عزیز

شاید اطراف تو نباشه اما اطراف من هست

همه چی سوئیچ نخوردش بهتره

حس واقعی از ذهن دیگران یه حسه خدادادیه که فقط مردا دارن.یه زن فقط حس عشقو جذب میکنه که ۸۰درصدش اشتباهه

همه چی سوئیچ نخوردش بهتره

آره حتما .خودتون برید با هر کی باشید موقع ازدواجتون شد آخرین دوست دختر رو که ....شده ول کنید و بعدم سوییچ نخورده بگیرید

.آهای با تو حرومزاده م که نمیبینی و نمیخوای ببینی که نوشتم متاهل .من فقطط تو رو یه حرومزاده میدونم ..به شناسنامه ت قناعت نکن برو یه تست دی آن ای بده تا بفهمی که واقعا یه حرومزاده ای .و بابات اونی نیست که اسمش تو شناسنامته 🤣🤣😂😂😏😏اونی که حلال زاده ناموس میدونه چیه ..اما تو حالیت نیست ناموس چیه .چون تو خانواده تون بی ناموسی موج میزنه و عادیه .... من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

ما این رسمو داشتیم ولی مادرم حتی بحثشم نمیاره اللان 4 عروس داریم. واسه دوعروس کوچیکون که 5 ساله اومدن مادرم حتی حرفشم نزد گفت یه مساله بین خودشونه من عروسم عین گل پاکه