عروسی یکی از اقوامه به زودی و داشت با افتخار تعریف میکرد که اره من انجام میدم و نشون همه میدم و فلان.کسی این رسمو انجام داده؟ به نظر من خیلی کار چندش و مضخرفیه و رسما توهین به دختره. یعنی چی یکی دیگه بدونه کی چیکار کردی اخه یکی نیست بگه به تو چه همین مونده تو همین چیزا هم فضولی کنید .
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نشون میدم 🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮والله اینکه تو پاکدامن باشی و متعهد به خدای خودت ..یه چیزیه بین خودت و خدای خودت .دیگه به مردم چه ربطی داره .
والله من با همسرم دوست بودم همسرم اصلا ازم برگه سلامت نخواست .اما خودم رفتم گرفتم برای محکم کاری ..بعد اینکه نشدنش دادم برگه رو گم و گور کرد .نه حتی خانواده من بهم نگفتن برو بگیر برگه رو .و اصلا هم بعداً کسی ازم نپرسید
.آهای با تو حرومزاده م که نمیبینی و نمیخوای ببینی که نوشتم متاهل .من فقطط تو رو یه حرومزاده میدونم ..به شناسنامه ت قناعت نکن برو یه تست دی آن ای بده تا بفهمی که واقعا یه حرومزاده ای .و بابات اونی نیست که اسمش تو شناسنامته 🤣🤣😂😂😏😏اونی که حلال زاده ناموس میدونه چیه ..اما تو حالیت نیست ناموس چیه .چون تو خانواده تون بی ناموسی موج میزنه و عادیه .... من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو
ن گلم گذشته ی نفر ب خودشم دیگ مربوط نیس دیگ قرن بیستم این حرفا رو زدن خیلی بیکلاسیه بنظرم
ببین اگه من توی گذشته با پنجاه تا پسر خدای نکرده باشم میتونم بعد ازدواج این عادتو ترک کنم ؟؟؟؟ قطعا نه
پس گذشته من یا همسر اینده ام مهمه
ولی اثباتش به این راه واقعا دور از تمدنه
لازمه اش فقط شناخته
💪🏻لطفا با من درددل نکنید من خودم به زور شیره سرپام😉😉😉🥺😂🦶🏻🦶🏻🦶🏻🥴🫠از خواب چو برخیزم ،اول تو به یاد آیی🐓سبز میپوشی، کویر لوت جنگل میشود،عاقبت جغرافیا را هم تو عاشق میکنی❤️
عزیزم اصلن گذشته ربطی ب کسی نداره سازمان ملل هم بیانیه داده گفته اصلا باک.رگی جرمه
ببین من حرفم باکرگی نیست
و این حرفی که میزنی اصلا درست نیست
کی سازمان ملل باکرگی را جرم اعلام کرد ؟؟؟
فقط گفت تست کردن باکرگی جرمه
منظورم گذشته اس که بر اینده تاثیر میذاره
💪🏻لطفا با من درددل نکنید من خودم به زور شیره سرپام😉😉😉🥺😂🦶🏻🦶🏻🦶🏻🥴🫠از خواب چو برخیزم ،اول تو به یاد آیی🐓سبز میپوشی، کویر لوت جنگل میشود،عاقبت جغرافیا را هم تو عاشق میکنی❤️
یکی میگفت الان توی اروپا باید از ۱۲ سالگی رابطه داشته باشی وگرنه میفرستنت روانپزشک
یکی غلط کرد
اصلا رابطه با بچه زیر ۱۸ سال جرمه فکر کنم اونجا