2821
2789

سلام رفقا روزتون بخیر

من بودجه م فقط به یکیش میخوره

یا ضد آفتاب یا بی بی کرم

پوستم چربه خودش خیلی صاف نیست ولی خیلیم مشکل دار نیست منظورم اینه خب دوس دارم یه چیز سبک استفاده کرده باشم پوستم لک نداره اما خب چون چربه وقتی میشورم خیلی خوبه چند ساعت بعد که چربی میریزه بیرون یکی دیگه میشم انگاری 🤣 خلاصه که ضد آفتاب بی رنگ یا بی بی کرم بنظرتون کدومش بهتره با توجه به شرایط من اگر پیشنهادی برای حل مشکلم دارید بگید

ضدآفتاب بی رنگ قطعااااا

مثل اینکه بگی خونه رو تمیز کنم یا همه آشغالا رو جمع کنم بزارم زیر تخت ها و مبل ها قایم کنم

به پوستت برس درمانش کن

پروفایلم خودمم😍موفق میشی،چون نوری که تو وجودت داری، از تاریکیای دور و برت قوی تره....

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ضدآفتاب بی رنگ قطعااااامثل اینکه بگی خونه رو تمیز کنم یا همه آشغالا رو جمع کنم بزارم زیر تخت ها و مب ...

پوستم مشکلی نداره چربه اونم که راهکار نداره باید چربی رو کنترل کرد منافذ هم تا حدودی دارم وگرنه لک ندارم

ضد آفتاب رنگی که افتضاحه... کلا نه کار شد آفتاب رو انجام میده نه کار کاور دهی

اگه میخوای کاور خوبی داشته باشه و سبک باشه، قطعا بی بی کرم

اگه فقط دوست داری یکدست کنه پوست رو، با کاور یه کوچولو کمتر و سبک تر، قطعا تینت صورت

ضد آفتاب بی رنگ هم که واجبه

و تن، فدای وطن...🤍 به فرزندان خود عشق، هنر و موسیقی بیاموزید تا به خاطر آبمیوه، کسی را نکشند...!🌿اگه ظاهر مهم تر از باطن بود، خدا جسم رو میگرفت، نه روح رو...👌🏻🌚 خانومای خوشگل باهم problem ندارن💆🏻♀️💞 متعهد به عشق بچگیم💍🤍کسایی که هنوز به بلوغ فکری نرسیدن و تفکرات دوقوزآبادی دارن منو ریپلای نکنن❗اگه جز مذهبیون افراطی، زن ستیز ها، و حامیان کودک همسری هستین، با من هم صحبت نشید، ممنونم...!🌻❌درخواست دوستی آقایون رو نمیپذیرم❌ ..مظهرالعجایب«BUL»🍇💫

پوستم مشکلی نداره چربه اونم که راهکار نداره باید چربی رو کنترل کرد منافذ هم تا حدودی دارم وگرنه لک ن ...

خب به آبرسان قوی شوینده خوب و ضدآفتاب پوست چرب نیاز داری

اگه پول نداری محصولات رویوال خوبه از سایت ام اچ فور بخر تخفیف زده

پروفایلم خودمم😍موفق میشی،چون نوری که تو وجودت داری، از تاریکیای دور و برت قوی تره....

ضدافتاب بگیر اگر مهمه برات دوستت یکم کاور بشه ضدافتاب رنگی بگیر فلوئید مای هم خوبه ولی قطعن ضدافتاب بهتر از بی بی کرمه و برای چربی صورتت هم شوینده پوست چرب فیس دوکس و تونر کنترل چربی بگیر

ENTP...    طبیعت زیبا🌿

بی بی کرم وسی سی کرم فارماسی دارم.... جوش میزنم... کرم هم میماسه... منم چند وقته فقط از ضد آفتاب وکانسیلر استفاده میکنم... خواهرم هم سی سی کرم سینره داره ازش راضی نیست

فقط 23 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱..در حال تلاش برای رسیده هدف💖🌱🌄🏃‍♀️💙✨🦋🌌👑.. میشه یه صلوات بفرستین 🥺🧡

منم یه مدته دارم مارکای مختلف و نگا میکنم یدونه بخرمبرا شما چه مارکیه؟پوستتون چربه یا معمولی

لگراند رو امتحان کن من سفارش زدم بیاد خیلی تعریفشو شنیدم

بی بی کرم وسی سی کرم فارماسی دارم.... جوش میزنم... کرم هم میماسه... منم چند وقته فقط از ضد آفتاب وکا ...

لگراند رو امتحان کن