2789

دانشجوی علوم آزمایشگاهی ام

درخواست تغییر رشته پرستاری دادم دانشگاه قبول کرد چون رتبه کنکورم، پرستاری میاره

بابا میگه میخوام تا دکترا بخونی بعد خودم کمکت میکنم آزمایشگاه باز کنم حق امضا بگیرم

میگه دوستات پزشکی دندان قبول شدن تو هم آزمایشگاه رو تا دکترا بخون

به محیط بیمارستان علاقه دارم تا آزمایشگاه

حوصله ندارم شاید تا دکترا نخونم نمی دونم

میخوام بعد اینکه لیسانس پرستاری گرفتم برم تو کار کاشت مو، پانسمان زخم، لیزر اینا درامدش خوبه کارشم آسونتره

بابا همش میگه ازمایشگاه تا دکترا بخون تو دلش مونده

دلم میسوزه براش چون همیشه میگه و منم علاقه ندارم به ازمایشگاه، به پرستاری علاقه دارم

La

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

راهی که بابات میخواد جلو پات بذاره خیلی بهتر هست

چرا جملات سطحیتان را با «ما مردها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است....

کاشت مو زخم و اینا اشباع شده تا شما تموم کنی اشباع ترم میشه

من برعکس شما اصلا علاقه ندارم به محیط بیمارستان

اگر بودنمان مرزهای زندگی کسی را وسعت داده،می ارزیم وگرنه که هیچ...

اگه بابات انقدری داره که میتونه حمایتت کنه علوم ازمایشگاهی خوبه و پر درامد ،اما راه زیادی داری تا به اونجا برسی

پرستاری شیفت شب و کار تو بیمارستان با حقوق نسبتا کم و خستگی فراوان ....

اگه واقعا میتونی مرکز لیزر و این چیزا بزنی برو تو این رشته وگرنه کار ازمایشگاه نسبت به کار تو بیمارستان خیلی بهتره بهتره

این زمستون

بابات به بار برای خودش تصمیم گرفت .دیگه اینبار خودت برای خودت تصمیم بگیر با پاهای یکی دیگه مسیر زندگیت رو نرو

.آهای با تو حرومزاده م که نمیبینی و نمیخوای ببینی که نوشتم متاهل .من فقطط تو رو یه حرومزاده میدونم ..به شناسنامه ت قناعت نکن برو یه تست دی آن ای بده تا بفهمی که واقعا یه حرومزاده ای .و بابات اونی نیست که اسمش تو شناسنامته 🤣🤣😂😂😏😏اونی که حلال زاده ناموس میدونه چیه ..اما تو حالیت نیست ناموس چیه .چون تو خانواده تون بی ناموسی موج میزنه و عادیه .... من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

با نظر پدرتون موافقم. توی بیمارستان معمولا صحنه های بدی می بینی. در ضمن رفتار مردم باهاتون زیاد جالب نیست. خیلی بهتون غر می زنند و کاهی بحث و دعوا هم پیش میاد.

خستگی کارتون هم زیاده. شیفت شب دارید. شب بیداری واقعا سخته به خصوص که یه پیرزنی توی اتاق کناری خوابیده که همراهش هی میاد بهت غر میزنه😬😬

اما اگه خودت آزمایشگاه داشته باشی عالیه. خودت رئیس خودتی. شیفت شب هم نداری.