2821
2789

😅بیخیال عزیزم اگه واقعا هزینش 100تومنه ثبت نام کن

الان باهاش یدونه پفکم نمیشه خرید

یه وقتایی میشینم با خودم فکر میکنم من از کی اینقدر ساکت شدم... از کی یاد گرفتم کمتر حرف بزنم، کمتر توقع داشته باشم، کمتر دلمو نشون بدم. انگار یه جایی از مسیر زندگی، یه چیزی توی من آروم شکست، نه با یه اتفاق بزرگ، با یه عالمه چیز کوچیک که جمع شدن و من فقط نگاشون کردم و هیچی نگفتم.گاهی دلم برای اون خودم تنگ میشه،همون آدمی که سادهتر میخندید، راحتتر اعتماد میکرد و فکر میکرد همه چیز همونطوریه که نشون میدن🖤🥀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😅بیخیال عزیزم اگه واقعا هزینش 100تومنه ثبت نام کن الان باهاش یدونه پفکم نمیشه خرید

اون که آره ولی بالاخره همون پفکم یجوری پیدا میشه 🥲

هنوز برای شکمم ارزش قائلم😅😂

اون که آره ولی بالاخره همون پفکم یجوری پیدا میشه 🥲هنوز برای شکمم ارزش قائلم😅😂

بیخیال گل برو ثبت نام کن استفاده کن

سر گرمم میشی

یه وقتایی میشینم با خودم فکر میکنم من از کی اینقدر ساکت شدم... از کی یاد گرفتم کمتر حرف بزنم، کمتر توقع داشته باشم، کمتر دلمو نشون بدم. انگار یه جایی از مسیر زندگی، یه چیزی توی من آروم شکست، نه با یه اتفاق بزرگ، با یه عالمه چیز کوچیک که جمع شدن و من فقط نگاشون کردم و هیچی نگفتم.گاهی دلم برای اون خودم تنگ میشه،همون آدمی که سادهتر میخندید، راحتتر اعتماد میکرد و فکر میکرد همه چیز همونطوریه که نشون میدن🖤🥀

بستنی میخوری یه روز تموم میشه ولی اون همیشه میتونی کتاب بگیری الان میگه نه میتونم دو روز بستنی بخرم

نه آخه کتاب نداره اونجوری بیشتر برای جاش میخوام برم که برای کنکور این یه ماهم بخونم🤔🥲

نه آخه کتاب نداره اونجوری بیشتر برای جاش میخوام برم که برای کنکور این یه ماهم بخونم🤔🥲

برو ثبت نام کن اونجا آرومه تمرکزت بیشتره

دو راهی سختی نیست بین خوراکی جای راحت درس بخونی

برو ثبت نام کن اونجا آرومه تمرکزت بیشترهدو راهی سختی نیست بین خوراکی جای راحت درس بخونی

آره خب فقط اینور مامانم غر میزنه چیزی بشه بیچارم میکنه😅🤦🏻♀️

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز