2821
2789
عنوان

نشونه های داشتن همزاد چیه🥴

| مشاهده متن کامل بحث + 440 بازدید | 38 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

همه ی ما همزاد داریم کاریم باهامون نداره خیلیم دوستمون داره و باعث رزق و روزی و محافظت ازما دربرابر شیاطین و ... میشه ولی اگه با دعا نویس و.. بری بدیش دست اون باعث میشه خودت ضعیف شی و فک کنی تقصیر همزادته و... ولی بطور کلی برای دفع همزاد از سنجاقک استفاده میکنند دوتا سنجاقک پیدا کن ول کن تو خونه همزادت میترسه میره

ولی اگه دچار مشکلات ماورایی شدی تو زندگی تقصیر همزاد نیس احتمالا جن و شیطان اطرافته یا خودت کاری کردی که اومده تو زندگیت یا کسی فرستاده برات

✅ همه ما همزاد داریم . چون همزاد یک لایه محافظتی از جنس آتش برای محافطت از ما در برابر آسیب های ماورایی توسط خداوند خلق شده است . نمیتوان همزاد را دفع کرد و یا کشت . وقتی روند انرژی همزاد ، منفی شود باید آرام آرام این روند را کنترل کرد . فشار به همزاد مساوی با مشکلات بیشتر است . یکی از راه های کنترل انرژی همزاد ، خواندن سوره معارج قبل از خواب است .

البته راهکار دیگری هم هست، که باید شما آب باران جمع و اوری کنید، اگر توی شهر بزرگ هستید بهتره اون اب باران را 7 بار بجوشید، یعنی وقتی یکبار به جوش اومد، بزارید خنک شه و مجددا.

و بعد باید 191 بار هولقوی بگید و بخونید و فوت کنید به اب

بعد 30 بار سوره فتح، و یکببار سوره معراج

و این آب رو باید به مدت 21 روز به خونه اسپری کنی

روز اول همه جا خونه

20 روز بعدی فقط گوشه های خونه

و توی این 21 روز، هفته ایی یکبار یکم از اون آب که دعا خونی رو بریزد توی تشت آب ( اشکال نداره که اون آب آب باران نباشه، همون اب معمولی اوکیه) بعد باهاش غسل کن

هر هفته فقط یکبار،

این راهکار کلا به سمت منف نداره و دیگه کارت نداشته باشه و.....

.

✅ همه ما همزاد داریم . چون همزاد یک لایه محافظتی از جنس آتش برای محافطت از ما در برابر آسیب های ماور ...

ممنونم عزیزم

من فمنیست و مخالف کودک همسری و خیانت و دروغ و ریا و تزویر هستم پس اگه کسی غیر این تفکری داره منو ریپ نزنه!جواب همه رو با احترام میدم اگه دیدی که جواب ندادم یا ندیدم ببخشید 🩵 یا انقد بی ارزشو بیشعور هستی که جواب ندادم،من با ادمای احمق بحث نمیکنم!درخواست دوستی اصلا قبول نمیکنم چه زن و چه مرد!

اگه جنس مخالف باشه و عاشقت شه هیچوفت نمیذاره متاهل شی

اتفاقا توی رابطه بودم بیدلیل باهام سرد شده🥲

من فمنیست و مخالف کودک همسری و خیانت و دروغ و ریا و تزویر هستم پس اگه کسی غیر این تفکری داره منو ریپ نزنه!جواب همه رو با احترام میدم اگه دیدی که جواب ندادم یا ندیدم ببخشید 🩵 یا انقد بی ارزشو بیشعور هستی که جواب ندادم،من با ادمای احمق بحث نمیکنم!درخواست دوستی اصلا قبول نمیکنم چه زن و چه مرد!

همه ی ما همزاد داریم کاریم باهامون نداره خیلیم دوستمون داره و باعث رزق و روزی و محافظت ازما دربرابر ...

اره اطرافم دارم توی خواب مثلا لمس میشم با وسایلمو جایی میزارم که یادم نیس بعد جایی که نزاشتم پیدا میکنم هعییییی

نداستنه عقل

سرت نیومده تجربه نداری حق توهین هم نداری اقا!

از تاپیک من برو بیرون

به نظر من که خرافاته

عزیزم

منم قبلا اینجوری میگفتم مسخره هم میکردم ولی الان اتفاق میوفته ادم نمیشم که هر چیو مسخره میکنم سرم میاد بازم ادامه میدم

عزیزم منم قبلا اینجوری میگفتم مسخره هم میکردم ولی الان اتفاق میوفته ادم نمیشم که هر چیو مسخره میکنم ...

بستگی به طرز فکرت داره چیو باور کنی چیو نه و به نظرم ادم اگه به چیزی اعتقاد داشته باشه و مداوم بهش فکر کنه بغد از فهمیدنش اون رو تجربه میکنه،اگه اینجوریه منم همزاد دارم و میشناسمش ولی دخالتی توی زندگیم نداشته و قرار نیست داشته باشه و اتفاقایی که برام افتاده ربطی به اون داشته باشه..

گذر کن از هر چه گذر کرد از تو...

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز