2821
2789
عنوان

خواهش می کنم راجع به خواستگارم نظر بدید

| مشاهده متن کامل بحث + 323 بازدید | 37 پست

عاشقته بعد اینطور حریمت رو میشکونه و به مرزهات بی احترامی میکنه؟

صادقانه دلت به چه خوشه؟

اینکه مردی به زنی بگه عاشقشه و با کلامش بهش تجاوز کنه و مدام تکرار کنه نشونه سادگی شماست

مردی که زنی رو بخواد و ولش نکنه اصلا تو یک لیگ دیگه ست . نذار تو عوالم احساس و رویا بهت بی احترامی بشه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

از خواستگاری که قصدش ازدواجه بعیده،دوست پسر آدم بیاد خواستگاری قابل هضم تره این حرفا

وقتی بهش از چهارچوبت گفتی و اهمیتی نداده یکم بیشتر راجبش فکر کن،محبت کلامی فرق داره ،نباید جوری باشه که معذب بشی

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
شونصد بار گفتم نه گوش میده نه رها می کنه کات کنیم

ببلاکش کن و جوابشو نده بذار ضجه بزنه

تو خنکی اون ور بالشتی، چایی بعد کاری، سیگار نیمه شبی، تو اولین بارون پائیزی، بغل شدن وسط گریه ای، بوی خاک بارون خورده ای، تو شیرینی اولین حقوقی، بوی خوب لباس نویی، تو بوی یاسی، آب رو آتیشی، رنگین کمون بعد بارونی، تو مجموع احوالات خوب جهانی.✨ ♡۱۴٠۳.۱۲.۱۲♡

اونقدر مذهبی نیستفقط در حد نماز میخونه

شما خودت چجوری هستی؟ اگه خیلی مذهبی هستی اذیت میشی

به لحظه ای فکر می کنم🍁🍁🍁که بعد از هر بار اشک ریختن🍁🍁🍁صورتم را با دستان خودم پاک می کنم🍁🍁🍁خودم را مرتب می کنم 🍁🍁🍁و به زندگی ادامه می دهم🍁🍁🍁به گذرا بودن همان لحظه فکر می کنم 🍁🍁🍁و گذرا بودن مابقی اتفاقات زندگی 🍁🍁🍁و گذشتن عمری که از شما چه پنهان 🍁🍁🍁به فردایش هیچ اعتباری نیست🍁🍁🍁 و در همان لحظه نفسی می کشم🍁🍁🍁هر اتفاقی که نیاز به بخشش من دارد می بخشم 🍁🍁🍁و می گذارم در گذشته ام برای همیشه بماند🍁🍁🍁و ادامه لحظه های باقی را 🍁🍁🍁 نوش جان می کنم
منم در حد واجباتو اینکه محجبه ام

چی بگم عزیزم

ببین اینی که تعریف کردی حرف های یه پسر مذهبی که دختر بازی نکرده باشه نیست

نماز خوندن که معیار نمیشه

بیشتر تحقیق کنین در موردش

به لحظه ای فکر می کنم🍁🍁🍁که بعد از هر بار اشک ریختن🍁🍁🍁صورتم را با دستان خودم پاک می کنم🍁🍁🍁خودم را مرتب می کنم 🍁🍁🍁و به زندگی ادامه می دهم🍁🍁🍁به گذرا بودن همان لحظه فکر می کنم 🍁🍁🍁و گذرا بودن مابقی اتفاقات زندگی 🍁🍁🍁و گذشتن عمری که از شما چه پنهان 🍁🍁🍁به فردایش هیچ اعتباری نیست🍁🍁🍁 و در همان لحظه نفسی می کشم🍁🍁🍁هر اتفاقی که نیاز به بخشش من دارد می بخشم 🍁🍁🍁و می گذارم در گذشته ام برای همیشه بماند🍁🍁🍁و ادامه لحظه های باقی را 🍁🍁🍁 نوش جان می کنم