2821
2789
عنوان

چرا دخترا فکر میکنن سایت فقط مال خودشونه

| مشاهده متن کامل بحث + 3946 بازدید | 494 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

یادم نمیاد با بودن کسی مشکل داشته باشم

یه روز پروانه به خرس گفت : عاشقتم =) خرس خندید و گفت: الان میخوام بخوابم برو بیدار شدم با هم حرف میزنیم ..خرس به خواب زمستانی رفت و وقتی بیدار شد داد زد :پروانه من عاشقتم :ولی خرس نمیدونست که عمر پروانه 3 روزع هیچوقت نزارید دیر بشع

نینیسایت اگرچه ثبت نام مردونه هم داره، اما جوّش صددرصد زنونه ست و حریم زنها توش تعریف شده. ما دخترا اینجا از حضور مردها خوشمون نمیاد. درک کن

🕊️ویترین دل من⬅️ساراهستم،ی خانوم گوگولی وادایی👠مهربوون و رکم،اگ بی دلیل کسی،سر به سرم بزاره قوقولی🐓میشم🫥ازجنس ققنوسم،بارها ازخاکسترم متولدشده ام 🔥خدایاهرکجا اسمتو نوشتم امید جوا🍀ه زد💫شاکرخدام بخاطروجودهمسر و خواهرم 🫂معتقد ب مذهب انسانیت(یک ساعت عدالت بهتر از یکسال عبادت فیک)✅ ازمجردی نترس⚠️ از انتخاب غلط بترس ازدواج پیدا کردن ی همسفر خوبه ن فقط ی هم خونه 🏠کپی پروفایل 🚫

چون مال خودمونه

پسرا اینجا میزان ؟!

چون سایت عقلش رسیده اگه امکان جنسیت پسر وجود نداشته باشه اینا با اکانت فیک خانم وارد میشن !

" قانع کردن یک برده به اینکه تو برده نیستی و باید آزاد باشی سخت ترین کار برای نجات بردگان است"هریت تابمن

مردم همینن

هرجا زورشون به هرکی بزسه بهش ظلم میکنن

اینجام زورشون به مردا میرسه

وگرنه هرکدوم توی خونه دارن یه شوهر خیانتکار خسیس بداخلاق معتاد رو تحمل میکنن جیکشونم درنمیاد

رسیدن اینجا همه حساس شدن، اونم توی محیط مجازی چرت