2821
2789
عنوان

دوس ندارم مادرم بیاد خونم

| مشاهده متن کامل بحث + 864 بازدید | 37 پست

با اینکه میدونه دوس نداری بیاد پس چرا میاد؟

یه نهار خیلی واجبه؟

وقتی متوجه احمق بودن طرف مقابلم میشم دیگه باهاش همکلام نمیشم،چون یسری هاشون توهم بسیار بدی به اسم "توهم دانستن" دارن 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

با اینکه میدونه دوس نداری بیاد پس چرا میاد؟ یه نهار خیلی واجبه؟

چون حالش خوبه وقتی اطرافیانش حالشون بد شه

بالاخره یه کلمه تونست منو توصیف کنه !کلمه nyctophilia در دیکشنری پزشکی به معنی : عاشق تاریکی و شب. آرامش یافتن در تاریکی.
خودتو بزن به مریضی بگیر بخواب همسرت بگو نهارو اماده کنه بعد ی پذیرایی دیگ خودشون میرن

میدونه ...

اینا تاثیر نداره

مریضم باشم واقعا باور نمیکنه

بالاخره یه کلمه تونست منو توصیف کنه !کلمه nyctophilia در دیکشنری پزشکی به معنی : عاشق تاریکی و شب. آرامش یافتن در تاریکی.
اگه خیلی در عذابی برین شهر دیگه زندگی کنین که دیگه نبینیش البته اگه شرایطش رو داشتین

برم بدتره میاد چندین روز میمونه 🙂

البته شرایط نداریم....

اهل کنایه و متلکه؟یعنی هیچ خوبی نکرد دلت به اون خوبیش قرص شه

اهل همه کار

بدیاش خیلی بد و بیرحمانه و بزرگن

آخرین خوبیش یادم نمیاد در روز خیلی بهش فکر میکنم

در و روش باز نکن خب اگه خیلی بدت میاد ازش یا غیر مستقیم بگو

میدونه

و میره آبرومو پیش خانواده همسرم میبره چون خودشم بی ابروعه🙂

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز