2821
2789
عنوان

دوس ندارم مادرم بیاد خونم

864 بازدید | 37 پست

همسرم از همون اول میگفت باید ب زورم شده حفظ ظاهر کنی خانواده من نفهمن تو با خانوادت مشکل داری خیلی سعی کردم اما خیلی با خانوادم مشکل داشتم و دارم همیشه

ازدواج کردم گفتم راحت میشم دیگنمیبینمشون حالا صبح دوباره میاد حالم بده بده بده خوابم نمیبره

من ادم بدی نیستم همه میدونن خانوادم خیلی بدن خیلی زیاد پس نگین مادره....نمیدونم اینو میزارم شاید یکم سبک شم مغزم کار نمیکنه..

بالاخره یه کلمه تونست منو توصیف کنه !کلمه nyctophilia در دیکشنری پزشکی به معنی : عاشق تاریکی و شب. آرامش یافتن در تاریکی.

واقعا صد آفرین به همسرت

هر چقدرم سختته اصلااا نذار خانواده همسرت متوجه اختلافتون بشن

ایشالا خدا بهتون صبر بده

خدا به دلت نور بده عزیز جان 💛💫 برای هم دعا کنیم برای من هم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اگر خاسی مثال بزن تا حق بدیم

حقیقتا توان ندارم بی نهایت زیاد و عذاب اوره برام

بالاخره یه کلمه تونست منو توصیف کنه !کلمه nyctophilia در دیکشنری پزشکی به معنی : عاشق تاریکی و شب. آرامش یافتن در تاریکی.
مگه میاد چند روز بمونه؟

میاد احتمالا عصری شایدم بعد از نهار بره

تحمل کن یه روز که هزار روز نمیشه

خیلی بد میگذره خیلی دیر میگذره

بهونه بیار تا نیاد

قبلا خیلی اینکارو کردم گفت ابروتو جلو خانواده شوهرت میبرم

خانواده نمیشه عوض کردراه کار یاد بگیر و نذار برن رو اعصابت

راه حذفشونه

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز