2789
عنوان

شوهرم مامانشو3ماهه اورده خونمون نمیزاره بره

| مشاهده متن کامل بحث + 6499 بازدید | 146 پست
امن ترین ادمیه که میشناسم میموند خونه شوهرم اختیارشو کامل ازم میگرفتالان که دادمم بعدا میتونم پس بگی ...

یعنی چی شما طلاتو استفاده نمیکنید

مگه آدم باید طلا شود بده یکی نگه داری کنه

عزیزم ماهم اینقدر بی سیاست بودیم و از بی سیاستیمون ضربه خوردیم که یاد گرفتیمحتی تو زندگی شخصی خودمون ...

یک از بهترین راهنمایی هایی که گفتن😍مرسی عزیزم

کاش یکی دوماه زودتر میومدم پیاممو میزاشتم

من اخرین بار اینجا تاپیک گذاشتم حس کردم همه بچنن گفتم بهتره هیچی نپرسم زندگیم خراب نشه

ولی امروز نظرای خوبی بهم دادن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

یعنی چی شما طلاتو استفاده نمیکنیدمگه آدم باید طلا شود بده یکی نگه داری کنه

سرویسم و نیم ستم و تک پوشم و ۸تا تکی تکی و طلاهای مجردیمو همشو دادم یک سرویس سنگین برداشتم

نه دلم نیومد استفاده کنم

خونمونن همه رفت وامد زیادده

پسر خرش مگه میزارهانگار شیر میخوادبخوره😐زنه ام خوشش میاد دیگه اصلا براش مهم نیست یک زندگی داره خراب ...

از یه طرف به شوهرت حق میدم مادرشه نمیتونه ولش کنه یا بگه خونه من نمون.من خودم معتقدم این مادر هست باید به فکر زندگی پسرش باشه بگه با موندنم زندگیشون داره از هم میپاشه

قهر کردم گفتم پریودم نمیتونم هیچی درست کنم مادرشوهرم یک هفته میگفت من اینقدر زایدم اندازه تو ناز ندا ...

زبون داشته باش

همون موقع باید میگفتی اونموقع ناز نداشتی الان سر پیری یادت افتاده ناز کنی و بیای قهر شایدم عقده شده رو دلت واسه همین الان اینقدر ناز و ادا برای ما میاری و غذای از قبل مونده نمیخوری و ...

۱۰۰وخورده ای روزه اینجاست یک بار نگفته پاشو بریم خونه خانواده تو با اینکه دیده شوهرم نمیزاره من برم ...

بنده خدا اینکارو که میره تو اتاق از روی شرمندگی و ناراحتیه

نمیدونه چکار کنه

حاصل تمام عمر و جوانیش شد این وضعیت

شرایط سختی داره احتمال زیاد افسردگی شدید هم داره تو این موقعیت

احتمال زیادخونه بقیه بچه ها خجالت زدگی بیشتری تو خودش حس میونه و با پسرش و شما راحت تر باشه تا اونا

ولی خب شما هم حق داری میدونم اذیتی و راحتی زندگی خودتو میخوای

عزیزم تحمل کن تا بگذره حتما خدا برات جبران به خیر میکنه صد درصد شوهرت هم مستأصل هست هم غم مادر پدرشو داره و هم جلوی تو شرمندست و عصبی میشه

خدا عاقبت هممون رو با عزت ختم به خیر کنه

پدرشوهرم خونه رو به نام این نزد طلاهای منو جاریاامم به این زنه ندادشوهرمم یاد میداد به مامانش که ۳دن ...

چقدر عوضیه شوهرت

شوهرت به خاطر مامانش گلوتو فشار نمیده به خاطر پول همه اینکارا رو میکنه

از شوهرت بترس خیلی خیلی طمعکار و پسته

از یه طرف به شوهرت حق میدم مادرشه نمیتونه ولش کنه یا بگه خونه من نمون.من خودم معتقدم این مادر هست با ...

مادر پسری این شرایطو درست کردن پیرمردو هرچی داره نداره رو تیغ بزنن

فکر نمیکنی جفتشون چه عوضین