2821
2789
عنوان

درمان آندومتریوز

77 بازدید | 8 پست

کسی بوده با وجود آندومتریوز باردار شده باشه و بچش سالم به دنیا بیاد

تو گوگل زدم میگه هیچ درمان قطعی براش وجود نداره😔

کسی تجربه ای از آندومتریوز داشته بگه

شیما کاتوزیان حق میگفت🙏مذکر ها درخواست هم بدید نه رد میکنم نه قبول انقدر میمونید تا علف جلوتون سبز بشه🙏مونث های زن ستیز و دارای تفکرات خشک لیاقتشون درحد طالبان افغانستانه

فقط میدونم گوگل سرچ نکن اصلاباز چث جی بی تی بهتره بپرسی ازش

😔 دکتر بهم میگه احتمال زیاد اندومتریوزه دارو داده بهم گفته ممکنه تا حتی سه سال پریود نشی

شیما کاتوزیان حق میگفت🙏مذکر ها درخواست هم بدید نه رد میکنم نه قبول انقدر میمونید تا علف جلوتون سبز بشه🙏مونث های زن ستیز و دارای تفکرات خشک لیاقتشون درحد طالبان افغانستانه

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

مامانمم خیلی نگرانه

خب اندازه و تعداد هم مهمه. سونو تخصصی و ام آر آی دادید؟ نظر دکترتون چی بوده با دارو بهتر میشه یا باید عمل کنید؟ تو مواردی هم که بزرگ باشه و زیاد امکان تخلیه رحم و تخمدان ها هست

مگه سونو نکردی تو سونو نشون میده دیگه احتمال چیه

سه هفته دیگه نوبت دارم

قبلا سونو شکمی انجام داده بودم .کیست داشتم با دارو رفع شد الان دوباره ایجاد شده ، دکتر گفت کیستی که دوباره ایجاد شده احتمالا اندومتریوزه

سه هفته دیگه نوبت دارم قبلا سونو شکمی انجام داده بودم .کیست داشتم با دارو رفع شد الان دوباره ایجاد ش ...

سونو برای تشخیص اندومتریوز هر جایی نرو

شکمی قابل اطمینان نیست

بنظرم دکترت رو عوض کن جتی اگر فکر میکنی دکتر خوب و معروفی هست

عزبزم تاپیک قبلی تون رو خوندم و باید بگم هیچ چیزی مهم تر از سلامتی نیست و حتما هر سونو که لازمه انجام بدین چون مردم تا اخرش حرف میزنن و درمورد کامنت اخرتون هم بابد بگم اینطوری نگید ایرانی ها مردمان با فرهنگ و اصیلی هستند و ایران کشور فرهنگه با دوتا بی فرهنگ همه رو قضاوت نکنید و مدیون همه نشید🙏