2789
عنوان

شوهر خواهر 💩

183 بازدید | 4 پست

من وقتی کلاس هفتم بودم از یه سفر طولانی تقریبا اومدیم با مامان و بابام یه ماه موندیم خونه آبجیم اینا.. مجبوری. شوهر خواهرم هنوزم که هنوزه دیوونهس همیشه سر چیزای الکی بحث و دعوا راه میندازه و بعضی وقتا ابجیمو میزنه حتی. خلاصه ی روز آبجیم اینا رفته بودن بیرون مامان و بابام سر کار بودن این عوضی میدونست تو خونه تنهام قرار بود بره آبجیمو بیاره ولی موقع ناهار که از کار برمیگشت اول اومد خونه. از ردز اولم ک خونشون بودیم این ی جور دیگه بهم نگاه میکرد بعد انگار من زنش بودم به لباس پوشیدنمم گیر میداد .منم تو اتاق بودم اومد چرت و پرت گفت میگف از آبجیت خسته شدم تو خوبی و فلان.. بعد شالمم کشید عقب تقریبا داشت میفتاد از سرم و میگف مدل موهات چه خوبه 🫥 من اونموقع واقعا از این جور چیزا سر درنمیاوردم. بعد اینکه از خونه رفت گریه کردم .. قشنگ یادم نیس اونموقع اسم این کارای اونو چی گذاشته بودم. تا شب ک مامانم اینا اومدن خونه گریه میکردم. مامانم دید گریه کردم ولی چیزی نپرسید. میدونست اونجا اذیت میشم ولی دلیلشو نمیفهمید و فکر میکرد فقط الکی دلتنگ خونه خودمونم.فک کنم همون روز به داداشم گفتم این جریانو ولی واضح تر نگفتم که تو خونه چیا میگفت.( بعد ها میگفت تقصیر خودته :/ ) بعدشم گفت زنگ زدم باهاش صحبت کردم اونم معلوم نبود راس میگفت یا نه. منه احمق به آبجیم هم نگفتم . فکر کردم اگه بگم بد میشه . آلات که به اون روزا فکر میکنم دیوونه میشم. حالا که میفهمم دلیل کاراشو. از ذهنمم بیرون نمیره تازه بعد از ۷ سال .من وقتی بچه ۶ ساله بودم اون دوماد خانواده شد بغل خودشون بزرگ شده بودم. اینم بگم فقط اون دومادمون اینجوری نیس.. بعد ها فهمیدم ۳ تا دوماد دیگمونم یه جور دیگه بهم نگاه میکنن. چند سال پیش زیاد به این چیزا فکر نمیکردم ولی بعد ها دیگه سعی کردم ازشون دور بمونم. خلاصه هر چی اشغال و عوضی و به درد نخور تو این دنیا هس اومده دوماد ما شده

این خیلی بده که ادم بعد ها ک فک میکنه متوجه میشع

من یادمه معلم ابتداییم دسممالیم میکرد

فک میکردم دوسم داره بعد ها تعرضشو شنیدم و متوجه شدم واقعا نیتش بد بود

ولی این سری جوری بخوابون دهن گشادش ک یادش نره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

این خیلی بده که ادم بعد ها ک فک میکنه متوجه میشعمن یادمه معلم ابتداییم دسممالیم میکرد فک میکردم دوسم ...

اوممم حالا ک نمیبینمشون جرعت هم نداره نزدیکم شه من برا اونموقع ها ناراحتم🚶🏿♀️ کاش اینجور چیزارو خانواده به بچه هاشون یاد بده . فکر کن من کلاس هفتم بودم نمیدونستم این منظورش ازین کارا چیه