2821
2789
عنوان

دوسه ماه دیگه میخام ای وی اف کنم

275 بازدید | 22 پست

باید لاغرکنم..۸۸ کیلو ام..ولی نمیتونم..ازدکتر خاستم بزار براچن وقت دیگه...نمیتونم اصلا کم کنم..شکم دارم خیلی

خدایا فقط یه نگااااه

ببخشید شما چه مشکلی داشتین که میخاین ای وی اف کنید؟اندومتریوز داشتین؟

شیما کاتوزیان حق میگفت🙏مذکر ها درخواست هم بدید نه رد میکنم نه قبول انقدر میمونید تا علف جلوتون سبز بشه🙏مونث های زن ستیز و دارای تفکرات خشک لیاقتشون درحد طالبان افغانستانه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه دولتیه هزینش کمتر از ۴۰تومنه

دیگه هم چاقی یعنی خوب میخوری ک نمیتونی لاغر شی. هم تو این اقتصاد خراب فکر بچه اونم با ای وی افی یعنی پولداری و ایندش تامین ک با ضرب و زور میخای بیاریش این دنیا

دو سال پیش ویزیتش از ۲۸۰ شده بود ۴۶۰ تعجب کرده بودم

الان حتما خیلی بالا رفته

من از نسل عروس های ماسک زده ام از همان هایی ک حسرت عروسی شلوغ و بی واهمه ب دلشان مانده... 😊
دیگه هم چاقی یعنی خوب میخوری ک نمیتونی لاغر شی. هم تو این اقتصاد خراب فکر بچه اونم با ای وی افی یعن ...

اندازه یکی در توانمون هست فقط..پولدار نیستیم..یه حقوق ناچیز داریم

خدایا فقط یه نگااااه

من شوهرمراضی نمیشد پولم نداشتیم ..همه مراحلشو انجام دادم فقط مونده انتقال

من شوهرم عاشق بچست خودمم خیلی دوست دارم

من یبار ای یو ای کردم منفی بود

پانکچر کردم مونده فقط انتقال

من از نسل عروس های ماسک زده ام از همان هایی ک حسرت عروسی شلوغ و بی واهمه ب دلشان مانده... 😊
من شوهرم عاشق بچست خودمم خیلی دوست دارممن یبار ای یو ای کردم منفی بودپانکچر کردم مونده فقط انتقال

منم چند روز پیش پانکچر کردم ..امسال د بار انجام دادم یبار دوتا جنین داشتم ولی خداروشکر اینبار ۱۲ تا داشتم..شما چند تا داری

خدایا فقط یه نگااااه

من شوهرم عاشق بچست خودمم خیلی دوست دارممن یبار ای یو ای کردم منفی بودپانکچر کردم مونده فقط انتقال

ای یو ای هم قبلا انجام دادم منفی شد

خدایا فقط یه نگااااه

انشاءالله هر چی خیره

یه نی نی سالم و صالح خوشگل داشته باشی

سـکــوتت را نـدانــستـم...نـگاهــم را نـفـهمـیدی...نـگــفـتم گـفـتـنی هـارو...تـو ام هــرگـز نـپرســیدی...🖤
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز