2789
عنوان

ازدواج زنی که جداشده و بچه داره بامرد زن فوت شده بچه دار ن

| مشاهده متن کامل بحث + 465 بازدید | 38 پست
اخه مسله اینه ازین کمک خرج بودن چی به شما میرسه،چون مسولیت زیادی داری هم بچه خودتو و اون اقارو باید ...

خب الان تنهام و مستاجرم فقط ۱۵ میلیون اجاره میدم

اونموقع خونه خودمونه تنها نیستم یه همدم دارم

ولی خب میترسم بعدها زیر یک سقف اخلاقیاتش اوکی نباشه پشیمون شم

نه همش گریه میکنه بغض میکنه خیلی دوستش داشته ولی میگه نمیتونم تنها بمونم و به نفع دخترمه ک ازدواج کن ...

نه چون اذیت میشی وخیلی وقتا قیاس

اگر چه جان دادیم ، اگر جوان دادیم ، بهای انسان بود ، برای ازادی ✌🏻 ایران همیشه سرسخت ، بزار اسمت بد دربره ولی یادت نره گرگ واسه خودش میجنگه سگ واسه صاحبش ، متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌ خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️. عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

نه همش گریه میکنه بغض میکنه خیلی دوستش داشته ولی میگه نمیتونم تنها بمونم و به نفع دخترمه ک ازدواج کن ...

بیشتر یه بیبی سیتر واسه دخترش میخواد

به نظرم کیس خوبی نیس و صرفا یه زن میخواد بع خودش و بچه اش رسیدگی کنه

پاینده ایران و ایرانی❤️🕊💚خدا دیرگیره ولی شیر گیره👌🏻🤣این روزا حلال زاده ها در رنجن👌🏻وطن یعنی سرای ترک تا پارس،وطن یعنی خلیج تا ابد فارس🫶❤️یک مرد واقعی از شما حمایت میکنه و به شما آزادی عمل و اندیشه میده، مرد واقعی در پوشش غیرت باعث اذیت و آزار شما نمیشه ،اما یک نر واقعی شما رو محدود میکنه و آزادی عمل رو از شما میگیره👌🏻من یک زنم خودم میتوانم واسه پوشش، رفتار و گفتار خودم تصمیم بگیرم و احتیاج به دخالت هیچ مردی نیس✌🏻💯کلمات فمنیست و روشن فکری واسه فشاریا فحش حساب میشه😂🤦🏻♀️اتفاقا درس بخونید و دانشگاه برید، تحصیلات باعث تربیت آگاهانه فرزندان والگو سازی درست میشه باعث میشه تفکر نقادانه داشته باشید و زود باور نباشید🫰🏻💞من از نسل پادشاه کوروش کبیرم😍🤍

بچه هات تحت شعاع قرار میگیرن.میتونن بپذیرن همسرتونو یا نه؟بعد مردا راحت نمیتونن بچه ی یکی دیگه رو بپذیرن.

ازدواج کردی دیگه اختیارت دست خودت نیست.ممکنه بچه هاتون باهم نسازن و مدام باهم دعوا کنن.میتونی تحمل کنی؟

میتونی مادر خوبی برا دخترش باشی؟

خب الان تنهام و مستاجرم فقط ۱۵ میلیون اجاره میدم اونموقع خونه خودمونه تنها نیستم یه همدم دارم ولی خب ...

چیزی به نام شما میشه این وسط؟ تمام جوانب رو بسنج حتما مشلور خانواده برو اگه ادم خوبی به نظرت

۴۰ سالم هست دارم ۴۱ ساله میشم، بزرگ شدم ، ولی تو دلم انگار یه دختر کوچولوی کلاس دومی نشسته، با یه ذوق زیادی منتظر مامان و بابا و داداشم که همه با هم بریم شهر بازی ....حیف که خیلی ازون روزا گذشته ....

سه تا بچه این وسط تو شرایط سنی حساس هستن که سخته بخوان اداپته بشن.شما مستقلی و تنها نیستی دخترا رو داری میتونی هرجا بری هرکاری کنی آزادی .ولی متاهل شدی مسئولیت دو نفر دیگه هم اضافه میشه و تازه خیلی باید هنر به خرج بدی تا فرقی بین دختر خودت و همسرت نزاری.اگر از نظر روانی قوی و محکم هستی به فکر ازدواج باش.و حتما مشاور خبره برو و مشاوره بگیر و عجله نکن

دخترات کم کم نوجون میشن.دخترات آروم عاقل و فهیده ن؟ یا کل کل و بگو مگو .... دارن با ه و با شا

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
خب الان تنهام و مستاجرم فقط ۱۵ میلیون اجاره میدم اونموقع خونه خودمونه تنها نیستم یه همدم دارم ولی خب ...

باید یه تایم طولانی باهم باشید.بچه هات برند و بیاند.بچشو ببینی رفتاراشو...

برید مشاوره.شما یبار جدا شدی.ایندفعه باید محتاط تر تو ازدواج قدم برداری.فقط صرف اینکه تنهاییتون پر بشه.دست به ازدواج نزنید

اون آقا باید خیلیییی پخته و فهمیده و آقا باشه تا زندگی قوام بگیره. هست؟؟؟!

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
عاقل وفهمیده ان

دختر اون چطوره؟ سخت میشه اگه قرار باشه هر سه تا بچه ها تو یه خونه باشن. ف ق نذاشتن بین بچه برا ه. دوتون سخته

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
دختر اون چطوره؟ سخت میشه اگه قرار باشه هر سه تا بچه ها تو یه خونه باشن. ف ق نذاشتن بین بچه برا ه. دو ...

میگه خونه دوطبقه میگیرم ک بچه ها معذب نشن

یعنی من و خودش پایین طبقه بالارو بدیم دست بچه ها حالا موقع ناهارو اینا باهمیم

باید یه تایم طولانی باهم باشید.بچه هات برند و بیاند.بچشو ببینی رفتاراشو...برید مشاوره.شما یبار جدا ش ...

اخه تو همین تایم کوتاه خیلی ابراز علاقه و وابستگی میکنه منم ازش خوشم اومده ولی ته دلم ترس دارم

میگم علکی وابسته نشیم ولی شرایطمون جوریه ک باید پروسه اشناییمون طولانی باشه

قرار شدی دوسه ماه خودمون باهم بشناسیم بعد بابچه ها رفت و امد کنیم