2789

سلام خودم جداشدم دوتا دختر۱۳و ۱۰ سال دارم شاغلم

یه اقایی درحال اشنایی هستیم خانمش فوت شده دخترش ۸ سالشه

خونه وماشین داره ولی میگه وام واینا خیلی گرفتیم تا این خونه وماشین بخریم خانمشم شاغل بوده یه جورایی ازمنم توقع داره کمک خرج باشم

خانمشم خیلی دوست داشته و از زندگیش راضی بوده

بنطرتون کیس خوبیه واسه ازدواج؟؟

میترسم پشیمون بشم الان اختیارم دست خودمه شاغلم مستقلم ولی ازتنهایی خستم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زن اولشو فراموش کرده؟

فکر نکنم هیج وقت فراموش کنن

اما تفاوتش اینه که مثل زن طلاق گرفته نگران ازار و اذیتت از طرف قبلی نیستی

یه طورایی تو بهشت جاش امنه و براش فاتحه میفرستید

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

اره خب بهش حق میدم و. مشکلی ندارم از نظر مالی من هم کمک کنم .کلا بین ازدواج و مجرد بودن موندم نمیدون ...

اخه مسله اینه ازین کمک خرج بودن چی به شما میرسه،چون مسولیت زیادی داری هم بچه خودتو و اون اقارو باید بزرگ کنی هم کمک خرج باشی هم مسایل خونه رو مدیریت کنی .... این اقا انقدر ارزشش رو داره؟؟

۴۰ سالم هست دارم ۴۱ ساله میشم، بزرگ شدم ، ولی تو دلم انگار یه دختر کوچولوی کلاس دومی نشسته، با یه ذوق زیادی منتظر مامان و بابا و داداشم که همه با هم بریم شهر بازی ....حیف که خیلی ازون روزا گذشته ....

عزیزم ما خیلی چیزا رو نمیدونیم در مورد اخلاقیاتتون

اما تا این جایی که گفتین به نظر همه چیز مناسبه

مشاوره برین .امیدوارم بهترین تصمیم رو بگیری که اگر مناسب نیست جواب رد بدی و اگر مناسبه فرصتو از دست ندی!