من دیروز تست دادم اونجا بهم گفتن منفیه ولی با خودم تست رو که آوردم خونه وقتی از کیفم در آوردم دیدم یه خط کم رنگ دیگه هم نشون داده خیلی استرس دارم میشه راهنمایی کنین
و علیک .وقتی گفتن منفیه یعنی منفیه ..را تست رو دنبال خودت راه میندازی
.آهای با تو حرومزاده م که نمیبینی و نمیخوای ببینی که نوشتم متاهل .من فقطط تو رو یه حرومزاده میدونم ..به شناسنامه ت قناعت نکن برو یه تست دی آن ای بده تا بفهمی که واقعا یه حرومزاده ای .و بابات اونی نیست که اسمش تو شناسنامته 🤣🤣😂😂😏😏اونی که حلال زاده ناموس میدونه چیه ..اما تو حالیت نیست ناموس چیه .چون تو خانواده تون بی ناموسی موج میزنه و عادیه .... من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
🕊️ویترین دل من⬅️ساراهستم،ی خانوم گوگولی وادایی👠مهربوون و رکم،اگ بی دلیل کسی،سر به سرم بزاره قوقولی🐓میشم🫥ازجنس ققنوسم،بارها ازخاکسترم متولدشده ام 🔥خدایاهرکجا اسمتو نوشتم امید جوا🍀ه زد💫شاکرخدام بخاطروجودهمسر و خواهرم 🫂معتقد ب مذهب انسانیت(یک ساعت عدالت بهتر از یکسال عبادت فیک)✅ ازمجردی نترس⚠️ از انتخاب غلط بترس ازدواج پیدا کردن ی همسفر خوبه ن فقط ی هم خونه 🏠کپی پروفایل 🚫صدای تشویق و توهین ،هردو برایم نویز هست 📢
ن چرا باید وسواس داشته باشم فقط چون خط کمرنگ دیگه هم نشون داده پرسیدم
خط تبخیر نه خط مثبت.بازه زمانی مشخص برای خوندن دارن نتیجه همون منفی ک کارشناس گفت.گاهی
رطوبت روی نوار تست خشک میش و ممکن ی سایه یا خط بیرنگ، خاکستری یا کمرنگ در محل خط تست ظاهر شه
سالمی بخواب
🕊️ویترین دل من⬅️ساراهستم،ی خانوم گوگولی وادایی👠مهربوون و رکم،اگ بی دلیل کسی،سر به سرم بزاره قوقولی🐓میشم🫥ازجنس ققنوسم،بارها ازخاکسترم متولدشده ام 🔥خدایاهرکجا اسمتو نوشتم امید جوا🍀ه زد💫شاکرخدام بخاطروجودهمسر و خواهرم 🫂معتقد ب مذهب انسانیت(یک ساعت عدالت بهتر از یکسال عبادت فیک)✅ ازمجردی نترس⚠️ از انتخاب غلط بترس ازدواج پیدا کردن ی همسفر خوبه ن فقط ی هم خونه 🏠کپی پروفایل 🚫صدای تشویق و توهین ،هردو برایم نویز هست 📢
مرکز بیماریهای رفتاری بعد بیست دقیقه جواب میدن آزمایشگاهای دیگه رو نمیدونم
خبر ندارم،اما اغلب اینجوری نیست احتمالا جواب اولیه دادن و جپاب اصلی بعدا میاد شایدم کیت ها جدید شدن و من بیخبرم به هرحال بهترین کار خون دادن هست اون دقیق تره