2821
2789
عنوان

زن گرفتنتون چیه

238 بازدید | 14 پست

دوساله عقدیم

بیشتر از من ناز میکنه

قهر میکنه لجبازی میکنه

بجای این ک من ناز کنم اون بکشه

مردگنده ناز میکنه من ناز بکشم

همه چیز و همه کسم واسش الویته ب جز خانومش

خب از اول بگید این مدله اید

که وسط راه ادامه دادن و واسه دو طرف مشکل نکنید

خستم بقران دیگه؛هم هست هم نیست

دائمم زندگیمونو با بقیه مقایسه میکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممد اوایل خیلی ناز میکرد

اولا خودم میرفتم نازشو میکشیدم بعدش مامان و بابام

دیگه از یجایی ب بعد کاری کردم ک هیچکس نازشو نکشه دیگه ازون وقت شد موش و منم گربه الانم ک قهرمیکنه ب کتفمه خودش اشتی میکنه ناز مرد رو نکش رودار میشه

عکس پروفایلم خودمم کپی ممنوع..خردادیم صبورم..اما وقتی قاتی میکنم هیچکس حریفمنمیشه..🗿🚬

دوران عقد برای شناخته

توعم که شناختیش

تصمیم با خودته

✓ من یه بیسکوئیتم که رفته ته لیوان چای🧋 ✓دارنده مدال ساقه طلایی از مسابقات بیسکویت شایسته سال ✓دارنده مدرک دکترای خامه شناسی از دانشگاه ویفر🧇 ✓برنده سه دوره مسابقات شنا در چای☕ ✓مدیر بخش مزه پرونی کارخونه شکرستان🌝

وای منو یاد یه نفر انداختی ک قبلا باهاش بودم

اینا خیلیییی ننر بار اومدن

بهش پیام میدادم عمدا جواب نمیداد، بعد به جای اینکه من دلخور شم اون قهر میکرد و میگفت من جواب نمیدادم تا تو بهم زنگ بزنی و نگرانم شی!!!

شما امکان نداره یه آدم دروغگو رو پیدا کنی که به حرفای کسی اعتماد کنه... یا آدم خیانتکاری که باور کنه طرف مقابل بهش متعهده... اکثر آدمای مهربون هم نمیتونن تصور کنن کسی بتونه بهشون آسیب بزنه... میدونی هر آدمی دنیا و آدماشو همونجوری میبینه که خودش هست!:)

عزیزم منم همسرم خیلی نازه داره قبلا اینجوری نبود چون من زیاد لوس میکردم خودمو و اه و ناله از زندگی اونم پیگیر بود و نازمو میکشید گفتم چه کاریه انقد ناز کنم خودم خراب کردم حالا برعکس شده .....

ولی چن وقتیه نازش نمیکشم بهتر شده باز مث قبل نازش نکش خوب میشه

بحث اولویتشم حزص نخور بهش بی محلی کن میاد سمتت

اللهم عجل لولیک الفرج🌱