2789
عنوان

سلامم من تازه متوجه خیانت مامانم شدم لطفاً بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 16779 بازدید | 202 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

فقط میتونم بگم به پدرت چیزی نگو

ممکنه اتفاقی بیفته که دیگه قابل جبران نباشه

شک نکن قیامت میشه و توی یک شب خونواده به فنا میره

با مادرت صحبت کن و بگو اطلاع داری ازش بخواه ادامه نده

و اگر من زنده نماندم و به خانه پشت ابرها رفتم، تو به جای من زندگی کن و به جای من بنویس که روزهای خوب را دیدی که روزهای بی درد را زیستی، برای من گریه نکن که من برای خود فراوان گریسته ام چایت را بنوش و به یاد من کیک نارنج بپز و بدان که مرگ مرا از رنجی بزرگ رهاند

تنها کاری که میتونی بکنی درس خوندن و شاغل شدنه..

طلا خریدنه..

از پدرت پول بیشتر بخواه و پس انداز کم و طلا بخر و تتر..

اگر هم خواست پدرت چیزی به نامش کنه، جلوش رو بگیر!

ای نرهای چسونه واویلای سایت، که هنوز که هنوزه دارین دنبال پدرتون میگردین..پدر من اونقدرها هم بنده نواز نبوده که مادر شما رو....ولی باشه:)اگر بی پدری داره فشار میاره بهتون، منم جای خواهر شما:)چون من مامان زیاد دارم:)پس داداشی، انقدر درخواست نده😘

توروخدا کمکم کنید دارم دیونه میشم رفتم به مرده پیام دادم الان منتظرم سین کنه برم پاک کنم یا نه

رابطه م داشته باهاش ؟

وزن شروع ۷۵_ هدف اول ۷۰🔓👍 هدف دوم ۶۵ 🔓👍هدف سوم ۶۰ 🔒💪 هدفنهایی ۵۵🔒💪

والا ،،وقتی بحث اینکارا باشه اینا میشن آدم خوب میگن ب ما ربطی نداره نباید نگاه میکردی ب توچه ،،،ولی ...

واقعیت میگه نسل خیانت تربیت نگیر با تربیت بزرگ نشو اگ خیانت دیدی ولی به خیانت ندیده نگفتی پس اونم میشه یک خیانتکار!!!

هرکسی مشکل حقوقی و ساده تر بگم دادگاهی احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده کمک کردن غیرمالی از علاقه های قلبیم هست حضورم درهرپرونده ای تاحالاشکر خدا باخت نداشته !!! چون ما با پروردگار معامله میکنیم نه بنده هاش با خدا فقط زد و بند کنین همش سوده [واقعیت میگه هزارنفر از وکیل های محترم هم به من نمیتونن اصلا برسن]بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از خدات وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه قلب داشته باشه ولی نه [وجدان]هیچ وقت کسی قضاوت نکن! اگرقضاوت کردی فقط برای اینکه گناهاتش باگناهات توفرق داره، انسانیت و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی داشتن سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست انسانیت گاهی یک لبخندهس یک آرامش امنیت ک محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم که به احساسات و روح یک انسان غمگین سقوط رسیده آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی هاباشه

به جای پیام دادن به اون یارو با مامانت حرف بزن بگو فقط یه بار بهت فرصت میدم ولی مدارک زیادی ازت دارم که امیدوارم کاری نکنی که مجبور باشم ازش استفاده کنم

شخصیتم اجازه نمیده تو امضام فحش زشت بنویسم تا درخواست دوستی ندی پس تو هم با درخواست ندادن برا شخصیتت احترام قائل شو🤝🏼